Pozitia sexuala preferata a unei femei spune multe despre personalitatea ei, despre predilectia ei la aventura si implicit despre predispozitia ei la inselat.

 Clasicul misionar

 Pozitia misionarului nu mai necesita niciun fel de explicatie in materie de cum se practica. Este cel mai des folosita pozitie sexuale, fiind baza pentru mai multe pozitii in functie de pozitionarea picioarelor, a bazinului si a trunchiului.

 Femeia care prefera pozitia misionarului intre asternuturi are o fire sensibila, este adesea emotiva si se daruieste sufleteste total intr-o relatie. Ea insala rar, dar atunci cand o face are motive serioase. Femeia care prefera in pat pozitia misionarului isi insala partenerul de cuplu doar daca relatia merge foarte prost, iar toate incercarile pentru redresarea ei au esuat.

Unul peste celalalt

 In aceasta pozitie, ea sta intinsa pe burta, iar el peste ea, ambii parteneri avand picioarele intinse. Membrele lui inferioare le marginesc pe ale ei, penetrarea avand loc printr-o alunecare du-te-vino a trupului barbatului peste cel al femeii.

 Femeia care prefera aceasta pozitie adora sa simta puterea barbatului deasupra ei. Ea nu va insela atata timp cat partenerul ei este stapana pe situatie, pe sine si pe relatie, evident, fara a avea “tendinte dictatoriale”. Insa, daca barbatul ei da dovada de slabiciune, femeia isi va orienta rapid interesul catre al mascul care, in opinia ei, isi va onora cum trebuie calitatea de reprezentant al sexului tare.

Calare pe marginea patului

 Pozitia presupune ca barbatul sa stea pe marginea patului, cu picioarele lasate in jos, dar cu trunchiul ridicat si eventual sprijinit in spate de cateva perne mari, astfel incat sanii femeii care sta deasupra lui, calare aproximativ, sa se atinga de bustul lui. Pozitia este excelenta pentru femei pentru ca le permite controlul absolut asupra gradului de penetrare, dar si pentru ca, prin frecarea pelvisurilor, este stimulat si clitorisul.

 Femeile care prefera aceasta pozitie sexuala in defavoarea altora sunt firi foarte senzuale, care adora sa fie apreciate si chiar adulate din punct de vedere sexual. Femeia care prefera pozitia sexuala “calare pe marginea patului” isi va pierde interesul in partenerul ei daca acesta devine neglijent in relatie, daca el ii va da impresia ca nu o mai apreciaza. Cu cat el se arata mai putin interesat de ea, cu atat ea isi va cauta confirmare pentru propria senzualitate in asternuturile altui barbat.

Totul pentru punctul G

 Barbatul sta in genunchi, cu trunchiul pe verticala. Femeia sta pe spate, dar cu bazinul ridicat pana la nivelul pelvisului lui, astfel incat el sa o poate penetra. Picioarele ei sunt flexate, ridicate la piept. Punctul de sprijin sta in alipirea bazinelor, dar si in faptul ca barbatul o tine pe femeie de glezne. Desi din descriere pare ciudata pozitie, in realitate nu este. Marele avantaj al aceste posturi este ca permite atat stimularea punctului G din interiorul vaginului, cat si stimularea clitorisului de catre femeie.

 Femeile care prefera aceasta pozitie sexuala sunt indraznete, dar si foarte darnice in relatia cu partenerul. Ele vor merge pana in panzele albe sa salveze relatia cu partenerul daca il iubesc, insa, daca realizeaza ca nu mai exista nicio cale de intoarcere, ele-si vor vedea de viata fara a se uita inapoi. Mai mult, din dorinta acerba de defulare, ele vor ajunge prin paturile altor barbati chiar inainte de a pune punct relatiei esuate.

Umerasul sau misionarul cu picioarele in sus

 O variatie a pozitiei sexuale a misionarului clasic este cea in care femeia isi ridica ambele picioare si le pozitioneaza pe o parte a trunchiului barbatului, care sta intr-un unghi de 90 de grade cu trunchiul femeii. Desi pozitia poate lua si forma “umeraselor”, prin pozitionarea picioarelor pe ambii umeri ai barbatului, alipirea picioarelor si punerea lor pe o singura parte a partenerului permite o mai buna frictiune si presiune la nivelul pelvisului, fapt ce va spori placerea lui si a ei.

 Pozitia umerasul este preferata de femeile care iubesc deopotriva clasicul si noul. In bucatarie, sunt acele gospodine care, desi stiu reteta clasica, vor mereu sa mai adauge ceva ca sa “imbunatateasca” preparatul, reusind chiar sa o dea in bara ocazional. La fel sunt si in materie de relatii amoroase, fie ele oficiale, fie extraconjugale. Stapanite brusc de dorinta, sunt imprevizibile si uita de consecinte, excitandu-se doar la gandul de noutate. Odata devenite adulterine, ele regreta insa.

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here