Ca sa ajungi rapid pe culmile placerii nu este suficient ca partenerul tau sa stie ce-ti place si cum sa te satisfaca din punct de vedere sexual.

Potrivit unui studiu realizat la Universitatea din Louvain, Belgia, multe femei nu reusesc sa ajung la orgasm pentru ca se concentreaza mai mult asupra senzatiilor pe care vor sa le simta pe pielea lor decat asupra gandurilor pe care le au. 

Cercetatorii au descoperit ca reprezentantele sexului frumos care au orgasm in mod constant au mai multe ganduri erotice in timpul actului sexual, decat acelea care intampina dificultati din acest punct de vedere. 

„Femeile care nu reusesc sa ajunga la orgasm de fiecare data cand fac sex, nu traiesc momentul prezent, ci se gandesc la alte lucruri, ceea ce le indeparteaza si mai multa de sansa de a ajunge pe culmile placerii”, afirma unul dintre cercetatori.

Emotiile, gandurile si trairile interioara joaca un rol important in atingerea orgasmului, potrivit specialistilor. De aceea, in momentele intime totul trebuie sa se rezume la momentul prezent si nu la alte probleme care ar putea scadea libidoul si, implicit, sansa de a ajunge la orgasm.

Abonare
Distribuie:105000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here