Dacă sperați ca Vulpița să spună adio telenovelei care i-a adus celebritatea în urmă cu șase luni, când a avut prima apariție pe micul ecran, ei bine, ne pare rău, dar trebuie să vă dăm o veste care cu siguranță nu vă va fi pe plac. Povestea merge mai departe și depășește barierele televiziunii, pentru că tânăra din Blăgești a ținut morțiș să cucerească și mediul online.
Da, ați auzit bine. Veronica Stegaru și-a făcut canal de Youtube și își răsfață periodic admiratorii (deloc puțini la număr) cu cele mai ciudate vloguri. Chiar dacă nu sunt deloc educative și cu greu poți spune că îți smulg un zâmbet, clipurile sale sunt urmărite de mii de oameni, spre indignarea celor care cer insistent ca astfel de personaje să dispară din peisajul public.

Vă vine sau nu să credeți, timp de aproape 2 minute, Vulpița s-a filmat în timp ce vorbea cu o muscă. Ba chiar repeta insistent că aceasta este, de fapt, Viorel și a venit să o viziteze. În ciuda situației penibile, fanii se amuzau copios și se întreceau în speculații cu privire la o nouă despărțire a celor doi.

Vulpița s-a făcut vloggeriță și își bate joc de Viorel

Ia uitați, muscoiul Viorel. Vulpoiul muscoi! Da, el e, e foarte drăguț muscoiul. Ascultă! Ia uitați cât este de frumos și mic. S-a transformat, dragii mei. Vulpoi, iaaaa, e mic și frumos. Zici că e dulceață. Este o dulceață, vai. Madagascar, ești veninos, muscoi.

Dar unde îți sunt muștele, muscoiule? E mic rău, s-a transformat, doamnelor și domnilor. Este pe geam, ne urmărește. Fuge…e simpatic, un muscoi simpatic.

Citește și:  Inca o tara europeana isi inchide granitele pentru romani. 14 zile carantina. Anuntul oficial al autoritatilor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here