Iarna se aburesc geamurile mașinii tot timpul și fix când te grăbești să ajungi undeva, parcă atunci tot mai greu este să le dezaburești. De aceea, am găsit pentru tine un truc eficient și rapid.

Frigul și ploaia ne dau bătăi de cap mai ales când vrem să plecăm cu mașina la drum și ne dăm seama că avem de așteptat minute în șir până se dezaburesc geamurile și în sfârșit poți porni. De vină este umezeala sau faptul că nu ai aerisit mașina înainte s-o parchezi și s-o lași peste noapte.

Așadar, ai nevoie de 2 lucruri ca să scapi de umezeala din mașină – deci și de geamurile aburite: o pereche de șosete curate (pot fi și vechi) și silicat ca să torni în șosete. Găsești silicat la orice supermarket – este așternutul igienic pentru litiera pisicii. Nu este scump, dar este eficient pentru mașina ta. Umple șosetele cu acest silicat și plasează-le sub scaunele din față sau pe bord, lângă parbriz.

Silicatul absoarbe umezeala, iar dacă lași șosetele în mașină peste noapte, cu siguranță nu te vei mai confrunta cu această problemă.

Mai ai la dispoziție alte două soluții: fie deschizi geamul ca să iasă umezeala din mașină, deși nu este tocmai comod, mai ales că intră tot frigul. Pe de altă parte, poți da drumul la căldură, cu setarea de ”dezghețare”, pentru că aerul cald dispersează umezeala.

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here