Cum să-ți seduci partenerul, în funcție de zodie

Home > Cum să-ți seduci partenerul, în funcție de zodie

Simți că ți-ai găsit sufletul pereche, însă pe el Cupidon l-a ratat cu săgeata lui plină de iubire, iar acum este rândul tău să-l cucerești. Iată cum trebuie să acționezi în funcție de zodia lui!

Berbec

Este o fire care se îndrăgostește repede și din păcate te va uita la fel de repede de îndată ce va avea o nouă pradă la orizont. Totuși, nu este totul pierdut! Nativii din această zodie sunt extrem de sensibili și-și caută o parteneră care să-i dădăcească așa cum o făceau mama lor. Dacă te vei încadra în această categorie, va fi al tău pe vecie.

Taur

Caută o persoană care să-i ofere stabilitate, așa că nu uita să-ți ții promisiunile, în caz contrar vei da impresia că nu ești serioasă și pregătită să-ți asumi responsabilitățile. Dacă și tu-ți dorești o familie, nu te sfii să-i spui acest lucru, deoarece planurile voastre de viitor ar putea coincide.

Gemeni

Este cicălitor și fermecător în același timp. Nu va spune „nu” unei provocări, dar dacă îi zici că ți-ai dori să fie lângă tine în acel moment, tu vei fi pe primul plan. Vrea o persoană serioasă, care să-i ofere stabilitatea unui cămin și care să nu fugă de responsabilități.

Rac

Este un bărbat căruia îi lipsește încrederea în sine și de obicei va evita să fie el cel care va face primul pas. Fii tu cea care-l va invita la un pahar de vin și-i vei de de înțeles că ești interesată de el. Va fi măgulit și pe jumătate cucerit.

Leu

Este poate cel mai romantic dintre bărbați și ține ca femeia de lângă el să fie seducătoare și să pună mare accent pe aspectul fizic. Așadar, ai grijă cum te îmbraci și cum te aranjezi. Va fi dragoste la prima vedere!

Fecioară

Timid din fire, bărbatul din această zodie ar dori să aibă lângă el o parteneră cu un spirit dezvoltat al aventurii și care să-l scoată din starea de rutină zilnică. Apreciază la partenera lui spontaneitatea și simțul umorului. Dacă ai aceste calități, poți fi sigură că-l vei cuceri.

Balanță

Este ca un trubadur veșnic îndrăgostit. Va face curte oricărei femei pe care o va întâlni, dar nu neapărat pentru că o place, ci pentru că-și dorește să dețină controlul și să se simtă iubit. Fii tu cea care-i face curte și cu siguranță îi vei cuceri inima.

Scorpion

Bărbatul Scorpion este o fire extrem de exigentă, așadar încearcă să te ridici la înălțimea așteptărilor lui. Pentru a-l seduce trebuie să fii tu cea care inițiază diferite propuneri, menite să-i trezească interesul și atenția trează.

Săgetător

Este atras de femeile mature, care știu ce-și doresc de la viață și care se pot descurca prin forțe proprii. În același timp este extrem de atent și de romantic, iar pentru a-l cuceri este de ajuns să arăți că ești o fire iubitoare, care-l pune pe el pe primul plan.

Capricorn

Nativul din această zodie este un familist convins, dar doar cu condiția să-l întâlnești atunci când este copt la minte. În tinerețe va zburda ca un bondar din floare în floare, dispus mereu la noi provocări, dar după vârsta de 30 de ani va căuta o persoană iubitoare care să-i devină parteneră pe viață. Dovedește că tu ești persoana potrivită și vei avea o familie împlinită.

Vărsător

Îi place sentimentul de independență și doar o femeie extrem de inteligentă îl va convinge să renunțe la burlăcie. Dacă te vei arăta dispusă la un mariaj lipsit de complicații și de responsabilități, s-ar putea să ai o șansă, deoarece o căsătorie din joacă se poate transforma oricând într-o legătură pe viață.

Pești

Poate fi șarmant și fermecător, un adevărat cuceritor care seduce femeie după femeie. Dacă știi cum să-l iei, poate deveni bărbatul unei singure femei. Întrucât este mereu nehorărât, îl vei putea cuceri prin maturitatea ta și modul în care abordezi problemele.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here