Un start-up din SUA a lansat pe Kickstarter proiectul unui dispozitiv multi-funcţional, cu numele de cod Andronium, care promite să transforme orice telefon cu Android într-un adevărat desktop. Nu e o idee nouă, însă până acum doar americanii au reuşit să o pună în practică.

Andronium vine sub forma unei staţii de andocare cu mufă micro-USB, la care poate fi conectat orice telefon, iar conţinutul video este transmis prin HDMI pe un ecran, fie că vorbim de monitor, televizor, proiector etc, scrie  GadgetReport.ro

Pentru a optimiza experienţa multimedia, Andronium converteşte semnalul cu un software special, Andronium OS. Acesta va transforma Android-ul într-o interfaţă grafică similară cu cea din Windows, astfel că utilizatorii vor putea folosi toate funcţiile cu care s-au obişnuit pe PC, de la navigare pe internet cu ajutorul conexiunii mobile sau Wi-Fi la editarea Office, bineînţeles cu o tastatură şi un mouse, legate prin USB sau bluetooth.

Interesant este şi faptul că, având în vedere că se foloseşte de smartphone, utilizatorii vor putea prelua pe monitor apelurile audio şi notificările clasice de pe telefon. Preţul gadgetului ar urma să fie de numai 30 de dolari.

 

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here