De ce nu te place. Motivele de sub nasul tău

Home > De ce nu te place. Motivele de sub nasul tău

Sunt numeroase situatii in care barbatii isi pierd interesul pentru femeile de langa ei, iar motivele din spatele acestui lucru nu sunt chiar atat de complicate pe cat cred reprezentantele sexului frumos.

 1. Nu te-a placut niciodata

Acesta este unul dintre cauzele frecvente ale “am uitat sa te sun” care apar chiar la inceput, cand potentialii parteneri sunt inca in stadiul de a-si da intalniri. In timp ce o femeie isi face tot felul de “teorii ale conspiratiei” pentru a justifica faptul ca el nu a contactat-o, lucrurile sunt adesea mult mai simple: pur si simplu el nu a placut-o cu adevarat de la bun inceput si a iesit cu ea “ca sa incerce”.

 2. A gasit pe cineva care-l intereseaza si mai mult

Da, se intampla, din pacate! Cand un barbat isi pierde interesul in femeia care ii este “la indemana” o cauza poate fi aparitia unei altei femei care sa-i trezeasca mai mult interesul, pe care sa o placa pur si simplu mai mult. A placea pe cineva nu este un concept adolescentin, ci este factorul care sta la baza oricarui inceput de relatie.

 3. S-a saturat sa “trebuiasca” sa faca lucruri

Barbatii isi pierd repede interesul atunci cand sunt obligati sa faca lucruri. Ok, o femeie va spune: “dar nu i-am pus pistolul la cap ca sa ia masa cu parintii mei!”, insa acest lucru nu inseamna ca el, partenerul, nu a simtit o presiune permanenta in a fi mereu disponibil si zambitor in relatia cu parintii ei, ai iubitei sale. Cand un barbat ajunge in punctul in care, tot mai des, momentele lui libere sunt umplute de “chestii care trebuie facute” isi va pierde repede interesul fata de “cea” din partea careia vin acele “chestii obligatorii” in mod explicit sau in mod tacit.

 4. Prietenii si familia ta il sperie

Cand viata unui barbat este invadata de prietenele si familia partenerei, reactia fireasca este sa dea bir cu fugitii. Si da! Si un barbat poate fi speriat de prezentele feminine sau masculine care vin “prin alianta” din partea iubitei sale. Poate parea o reactie extrema, dar este foarte usor “sa sufoci” un barbat pana in punctul in care el sa-si piarda interesul fata de tine.

 5. Prietenii lui chiar nu te plac

Poate parea copilaresc, dar sunt situatii, mai ales la inceputul relatiilor, in care barbatul este usor de convins de prietenii lui sa-si lase iubita. Ce-i drept, daca ea este o “aparitie”, o femeie foarte sexi, cel mai probabil el va fi incurajat sa mentina legatura macar pentru sex. Dar, din pacate, exista si situatii in care grupul de prieteni poate avea o influenta negativa asupra relatiei de cuplu.

 6. Esti sacaitoare

Orice lucru ce trebuie facut, pe care il spui partenerului de mai mult de doua ori, echivaleaza cu sacaiala. “Du gunoiul”, “fa patul”, “aduna-ti hainele”, “cumpara paine” – orice “comanda” repetata de mai mult de doua ori echivaleaza cu sacaiala din partea femeii. Si cu totii stim bine cat de mult detesta barbatii sa fie batuti la cap cu nimicuri. Cu este mai sacaitoare femeia, cu atat barbatul isi va pierde mai repede interesul pentru ea.

 7. El este imprastiat, iar tu este “OCD” in materie de ordine

El se simte perfect in largul lui cu hainele sale imprastiate prin camera, in timp ce tu nu pot sta locului daca nu ai aliniate bluzele la linie in sifonier. Desi se spune ca “opusii se atrag”, o diferenta de la cer la pamant va zadarnici toate eforturile de sustinere a relatiei. Doi oameni total diferiti nu pot sta impreuna, iar daca femeia are un comportament obsesiv-compulsiv in materie de curatenie si de ordine isi va indeparta rapid partenerul mai putin grijuliu cu lucrurile sale. Pana una alta, nu-i de mirare ca el isi pierde interesul.

 8. Esti prea costisitoare

Sunt vremuri de criza si niciun barbat nu-si doreste alaturi de el o femeie care “sa coste” prea mult, care sa aiba pretentii prea mari din punct de vedere financiar. Chiar daca la primele intalniri a platit el, odata impreuna cheltuielile ar trebui sa se imparta. Un barbat care are langa el o femeie care pofteste mereu la cele mai scumpe vinuri, localuri si haine o sa-si piarda interesul la fel de rapid ca si banii.

 9. Nu mai esti aceeasi femeie ca atunci cand te cunoscut

Mai tii minte rochia aia superba si pantofii cu toc pe care ii purtai atunci cand i-ai intors capul dupa tine? Sau tinutele atragatoare din primele luni de relatie. Ei bine, daca te-ai delasat cumva ca femeie si ai ajuns sa porti zilnic tricou, blugi si tenisi se prea poate ca el sa-si fi pierdut interesul pentru tine din simplul motiv ca nu mai arati ca femeia dupa care i s-au aprins lui calcaiele.

 10. Sex cu portia

Un alt motiv pentru care un barbat isi poate pierde interesul pentru partenera sa este frecventa tot mai mica a partidelor de sex sau, mai exact, refuzul tot mai frecvent al iubitei de a face sex. Cand un barbat ajunge sa primeasca sex cu portia, o perioada lunga de timp, sunt riscuri mari ca la un moment dat sa-si piarda interesul si sa se reorienteze catre alte persoane.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here