Calvar nesfârşit pentru mama Elodiei. După ce în urmă cu câteva zile femeia a aflat că a pierdut lupta pentru custodia nepotului ei, Emilia Ghinescu mai trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 1.000 de lei. Durerea e cu atât mai mare cu cât, în instanţă, copilul le-ar fi spus judecătorilor că nu îşi mai cunoaşte bunica, informează România TV.

Mama Elodiei a declarat în nenumărate rânduri că nu va renunţa la custodia nepoţelului ei şi a depus o cerere în instanţă pentru a obţine tutela copilului. Speranţele ei au fost năruite după ce magistraţii au decis ca băieţelul să rămână în continuare în grija surorii lui Cristian Cioacă.

Mai mult, magistraţii au decis ca Emilia Ghinescu să plătească şi cheltuielile de judecată în valoare de 1.000 de lei. Avocata familiei Ghinescu a povestit că Patrick a fost de mai multe ori în vizită la tatăl său în închisoare, iar în faţa instanţei a declarat că nu îşi cunoaşte bunica din partea mamei. Deşi a pierdut orice cale legală de a obţine custodia nepoţelului ei, Emilia Ghinescu spune că nu va renunţa la luptă.

Emilia Ghinescu nu şi-a mai văzut nepotul de 2 ani şi nu poate să îl viziteze de Patrick decât în prezenţa rudelor lui Cristian Cioacă, adică în casa acestora, iar acolo nu este primită.

Femeia nu îşi mai găseşte liniştea de aproape 8 ani de când Elodia a dispărut şi nu i-a mai rămas decât să meargă şi să se roage la mormântul gol al fiicei sale.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here