Dr. Leonard Coldwell spune ca orice tip de cancer poate fi tratat in 2 pana la 6 saptamani. Da, este adevarat, cancerul poate fi vindecat. Sper, ca la vederea acestui videoclip, si dumneavoastra o sa fiti la fel de surprinsi ca si mine.

Cancerul este cea ma periculoasa boala a zilelor noastre. Multi oameni si-au pierdut cel putin un memebru al familiei din cauza acestei boli nemiloase. Tatal meu a murit din cauza acestei boli, atunci cand eu aveam 17 ani. Aceasta experienta a fost foarte dureroasa pentru mine si mi-a schimbat intreaga viata. Cel mai cumplit lucru este sa vezi cum cancerul iti mananca membrii familiei si prietenii iar tu nu poti face nimic in aceasta privinta. Atunci cand am vazut prima oara aceasta filmare, dar si articolul Dr. Coldwell, am fost foarte fericit si uimit deoarece nu mai voiam sa vad oameni care mor sau sufera din cauza acestei boli. Oricine poate fi victima cancerului. Nu putem stii niciodata cine este urmatoarea victima asa ca, vizionati aceasta inregstrare si aveti incredere ca exista variante de tratare a pacientilor diagnosticati cu cancer.

Industria medicamentelor pentru tratarea cancerului este prea prospera pentru a gasi un leac al acestei boli.

Probabil ca ati auzit faptul ca „ Chimioterapia si medicamentele conventionale trateaza cancerul” insa chiar credeti ca aceste medicamente pot vindeca aceasta boala? Eu nu cred! Eu am cheltuit tot ce aveam pentru chimioterapia si medicamentele tatalui meu. Acestea nu l-au ajutat cu nimic din contra, i-au facut si mai mult rau. In ultimele saptamani din viata, tatal meu avea dureri cumplite, care se datorau chimioterapiei. Stiti de ce industria farmaceutica inca ofera chimioterapia ca varianta pentru tratarea cancerului? Pentru ca ei castiga foarte bine in urma acestor tratamente. Nimanui din industria farmaceutica nu ii pasa cu adevarat de pacienti. Lor le pasa doar de incasari si de dezvoltarea metodelor prin care sa faca bani, chiar daca tratamentele pe care le dezvolta distrug si celulele sanatoase din organism. CITESTE AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI
loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here