Parlamentarii se plictisesc si, atunci, au idei ciudate. Ultima gaselnita este ca ar trebui sa aiba salarii ca in Occident, asta dupa ce 250 de parlamentari au initiat un proiect de lege pentru acordarea de pensii suplimentare.

Pe langa faptul ca nu au putina orientare sociala, mai ales dupa alegerile prezidentiale, parlamentarii omit faptul ca romanii nu au salarii ca in Occident, cu toate ca preturile depasesc la majoritatea produselor tarile la care se raporteaza.

Senatorul PC Ilie Nastase nu s-a sfiit sa declare ca nu ar fi rau daca salariile parlamentarilor romani ar fi la nivelul celor din Occident.

„Ar trebui sa le comparam cu salariile din celelalte salarii europene. Mie nu-mi convine salariul de 1.000 de euro, eu nu am nevoie de bani, dar ma gandesc la ceilalti. E jignitor, sunt salarii de 7-8 ori mai mari in afara. Oamenii dau legi in functie de salariile pe care le au. Trebuie sa copiem tot ce e bun din Occident. Si salariile daca sunt bune. Dup-aia ne intrebam de ce sunt politicienii corupti sau nu dau legi bune”, a spus Ilie Nastase, pentru EVZ.

In ciuda presiunii publice din ultimele zile, controversatul proiect al pensiilor speciale a fost depus, miercuri seara la Parlament. Motivele pentru care parlamentarii cer aceste indemnizatii suplimentare pentru limita de varsta sunt, multe dintre ele, absurde.

Vizualizari: 17 AbonareDistribuie:85000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here