Un realizator TV din România l-a criticat foarte dur pe fostul mare internațional Gheorghe Hagi, azuzându-l pe acesta că a făcut aranjamente atât din postura de fotbalist, cât şi la Viitorul.

Este vorba de Radu Banciu care mai susţine că “Regele” nu a jucat niciodată într-un meci corect, considerând că fotbalul din Turcia este unul trucat.

“Nu mă mir ca așa face Viitorul. Hagi asta a făcut toată viata lui. El când a ajuns la Real Madrid nu știa decât să facă blaturi. După aceea a ajuns la Barcelona cu Hristio Stoicikov și toți țiganii ăia de acolo. Apoi a ajuns în Turcia. Unde a jucat? Eu nu pun în discuție că avea șut, dar era horcăit doar într-un astfel de mediu. Așa era fotbalul în anii ’90. În Italia și Spania făceai ce vroiai: injecții, făceai și schimb de sânge dacă vroiai. 

Ce să facă Hagi când a venit ca manager al unui club din România? El este reprezentantul imaginii cooperative. Galatasaray n-a jucat un meci pe bune în toată viața lui. Așa e fotbalul de acolo, unul trucat. A jucat într-un fotbal trucat. Cum ar fi rămas Sportul Studențesc în Liga I? El a fost luat cu japca de Steaua de la Sportul Studențesc. Altfel, Dobrin era Dobrin, nu era Hagi”, a spus Banciu.

AbonareDistribuie:0000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here