Un pusti de 15 ani a inventat o aplicatie foarte cunoscuta – Facebook, Google si Apple se dueleaza pe el!

Ce inseamna o idee buna – Ben Pasternak, 15 ani, a trecut de la plictiseala in scoala la decizii importante; el primeste oferte importante de la companii care vor sa investeasca jumatate de milion de dolari pentru produsul sau. Aplicatia sa, Impossible Rush, are aproape 800.000 de descarcari – Pasternak a fost ‘curtat’ de Facebook, Apple si Google care i-au propus un intership dupa succesul sau.

Si, conform dezvaluirilor sale, exista investitori care sunt interesati sa-i sprijine ultimul proiect – este insa criptic in legatura cu acesta: “Practic, incerc sa fac instant messaging sa fie mai personal si in moment. Dorinta mea de Anul Nou este sa fac ca anul trecut sa para ca a fost doar ‘incalzirea’. Sigur ca as fi interesat de un intership la Facebook, dar nu planuiesc sa lucrez pentru ei, vreau sa o iau pe cont propriu. Nu am prea multe spus despre asta dar ma gandesc sa o iau pe drumul meu”.

Ben, cel care a vandut drepturile pentru Impossible Rush pentru doar 200 de dolari, s-a intalnit cu alti adolescenti talentati in tehnologie la Hackathons – o competitie unde echipele au 36 de ore sa dezvolte produse hardware, site-uri sau aplicatii.

“Exista mai multi judecatori, de cele mai multe ori presedinti ai unor companii precum Facebook si Google” explica el.

In ciuda succesului sau incredibil si a abilitatii sale, Ben spune ca are multe de invatat si ca il admira pe co-fondatorul Facebook si CEO-ul companiei, Mark Zuckerberg.

AbonareDistribuie:0000Like this:

Like Loading…

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here