Steaua are ca și acontat titlul în Liga 1 și deja se uită spre grupele Champions League. Pentru a intra în grupele celei mai importante competiții din Europa, steliștii au nevoie de întăriri. Cel mai deficitar post e postul de portar deoarece titularul acestui post în ultimii 5 ani, Tătărușanu va pleca din Ghencea.

Conducerea roș-albastră nu are încredere în Florin Niță și Valentin Cojocaru și tocmai de aceea își doresc un alt portar din Liga 1. Portarul dorit de Reghecampf este Cerniauskas de la FC Vaslui.

Lituanianul a rupt legătura cu clubul moldovean din momentul în care s-au adunat peste 3 luni de restanţe salariale, a introdus memoriu direct la FIFA, având avantajul că e străin şi poate sări peste comisiile FRF. El a părăsit echipa şi, oricum, de la 30 iunie i se va termina contractul cu FC Vaslui, urmând să devină liber.

Cerniauskas avea la Vaslui un salariu stagional de 110.000 de euro iar o trecere la Steaua i-ar aduce un contract mai bun. În Ghencea el ar urma să primească 150.000 de euro pe sezon plus o primă de instalare de 100.000-150.000 de euro.

Împotriva Stelei, Vytautas a avut mereu prestaţii bune: 4 meciuri cu roş-albaştrii, doar două goluri încasate, în jumătate din jocuri reuşind să închidă poarta perfect.

Fostul portar de la FC Vaslui mai este dorit și de Astra Giurgiu dar și de CSU Craiova, asta în cazul în care oltenii vor primi drept de promovare în Liga 1.

La 1.100.000 de euro este evaluat Cerniauskas de siteul www.transfermarkt.de .

 

Distribuie:17010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here