Steaua a câștigat aseară meciul cu Corona Brașov cu scorul de 3-0, într-un meci pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

La sfârșitul meciului, un jucător al celor de la Corona Brașov a arătat că este disperat să ajungă la Steaua și să fie antrenat de Laurențiu Reghecampf, afirmând că are ofertă de la Dinamo, dar ar prefera Steaua.

Sergiu Buş s-a declarat fanul echipei din Ghencea şi a anunţat că transferul la Dinamo este istorie ţinând cont de ataşamentul pe care îl încearcă faţă de Steaua. “Este normal să îmi doresc să ajung la o formaţie ca Steaua, e cea mai bună echipă din campionat! Dacă tot sunt aici, poate mă cheamă!”, a spus jucătorul.

În încercarea de a se face mai atractiv pentru Steaua jucătorul a mai spus și că va rămâne liber de contract în vară, ceea ce ar ușura transferul său în Ghencea.

Din păcate pentru Buș, cu aceste declarații și-a închis poarta atât la Steaua cât și la Dinamo.

Laurențiu Reghecampf l-a refuzat categoric, având un răspuns ușor umilitor pentru jucător: “În acest moment nu este în planurile noastre, vrem jucători învăţaţi cu performanţa! Nu transferăm jucători de la echipe aflate la retrogradare!”

Acum, cu siguranță Buș nu mai e pe placul suporterilor lui Dinamo și nu va fi bine primit la echipă dar rămâne de vazut și dacă conducerea lui Dinamo îl va mai dori după cele spuse.

Distribuie:27010

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here