Elena Udrea raspunde, din arest, acuzatiilor legate de proiectele pe care le-a derulat in timpul mandatului de ministru si se declara deranjata ca nu sunt luati in vizor si alti ministri din fostul guvern Boc.

„In goana nebuna de a ma discredita si a ma prezenta drept „mama coruptilor”, intreg mandatul meu de ministru al Dezvoltarii este tocat sistematic si nejustificat. Nu am auzit sa se vorbeasca despre situatia altor ministere din guvernarea Boc care aveau bugete mult mai mari si atribuiau direct contractele (Transporturi, Economie sau Finante) „, se arata pe contul de Facebook Elena Udrea.
Elena Udrea sustine ca „foarte mandra” de ce a realizat ca ministru.

„Cred ca, daca oamenii care ma critica astazi ar fi facut macar jumatate din cat am facut eu, Romania era acum intr-o situatie mult mai buna. Programul’Schi in Romania’ reprezinta una dintre cele mai mari reusite in materie de infrastructura de dupa Revolutie: a generat mii de locuri de munca, venituri de zeci de milioane de euro la stat si a oferit oportunitati unor zone monoindustriale distruse. Absolut toate contractele pe acest program au fost derulate de catre primarii – deci, daca exista fapte de coruptie, acolo trebuie cautate”, continua fpstl mnistru.

Deputatul PMP sustine ca a facut tot posibilul pentru a elimia coruptia, cat timp a condul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

„Ca ministru, am facut tot posibilul pentru a limita coruptia: am introdus standarde de cost, am limitat aditionalele la contractele cu statul, am facut platile la vedere in functie de ordinea in care veneau facturile si le-am cerut public constructorilor sa faca mai degraba ceva pentru Romania decat sa dea spagi functionarilor de prin minister”, incheie Udrea.

Magistratii de la Inalta Curte au decis, miercuri seara, ca Elena Udrea sa fie arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata de trafic de infuenta in dosarul Microsoft.

Decizia, nedefinitiva, a fost atacata de avocatii deputatului PMP, iar termenul de judecata va fi marti

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here