Elevii eminenţi care promovează Bacalaureatul cu nota finală 10 vor fi premiaţi cu abonamente gratuite la UNTOLD Festival, un eveniment care se va desfăşura în perioada 30 iulie-2 august, la Cluj-Napoca. Mai mult, toţii elevii care promovează examenul vor fi recompensaţi cu abonamente la preţul de 199 lei plus taxe, anunţă organizatorii, scrie Adevarul.ro.

Examenul de bacalaureat, cel mai important test la nivel naţional, va evalua anul acesta competenţele şi pregătirea a peste 169.000 de absolvenţi de liceu, potrivit unei centralizări a Ministerului Educaţiei.

„Mulţi tineri doresc să ajungă la UNTOLD Festival, cel mai aşteptat eveniment de anul acesta în România. Astfel că, ne-am propus să le oferim un motiv în plus pentru a învăţa sârguincios. Performanţa trebuie încurajată şi motivată, de aceea, toţi cei care obţin nota finală 10 la BAC vor avea intrarea gratuită la UNTOLD, iar cei care promovează examenul au acces la reduceri substanţiale la festival. Le urăm tuturor succes la examene şi îi asigurăm că îi aşteaptă 4 zile memorabile şi o vacanţă frumoasă şi binemeritată la Cluj!’’ spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

De altfel, toţi elevii care promovează în acest an examenul de Bacalaureat beneficiază de ofertă specială la abonamentele. Printre artiştii aşteptaţi la festival se numără Avicii, Armin van Buuren, David Guetta, Radio Killer, Wu-Tang Clan, Tom dell, Alexandrina, Moonlight Breakfast, Subcarpaţi, Şuie Paparude şi Boney M.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here