Emil Boc a fost la un pas să fie agresat de locuitorii unui cartier din Cluj. Oamenii s-au revoltat din cauza incapacităţii autorităţilor de a gestiona gunoaiele oraşului. Ajunşi la capătul răbdării, din cauza mirosului insuportabil venit de la resturile menajere depozitate lângă casele lor, oamenii au ieşit în stradă.

 
Spiritele s-au încins şi mai tare în momentul în care în mijlocul protestarilor a ajuns primarul Emil Boc.

Zeci de localnici furioşi i-au reproşat primarului Emil Boc că îi consideră cetăţeni de mâna a doua şi că a tranformat cartierul în care locuiesc într-o groapă de gunoi.

De câteva zile, tone de resturi menajere sunt depozitate pe o platformă de beton de lângă locuinţele oamenilor. De acolo, gunoiul este transportat la Oradea.

Problema a apărut de când rampa de gunoi a oraşului a fost închisă. În plus, noul centru de management al deşeurilor nu este finalizat.

Incapacitatea autorităţilor de-a găsi o soluţie în judetului Cluj este plătită tot de cetăţeni. Tarifele pentru salubritate au fost majorate cu 1,33 lei pentru fiecare persoană.
loading…

Abonare
Distribuie:0000

2 COMMENTS

  1. nu ia dat nimeni reject,daca nu era Boc,acum ne scaldam ca Grecii,iar Boc transforma acum Clujul intr-o adevarata metropola….sa fim mai realisti cu comentariile..nu poate un om sa faca totul singur… Voteaza acest comentariu: 2  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here