Laresce Browne, din Eccles, Manchester, are la vârsta de 16 ani şase titluri naţionale şi mondiale la haltere, cu toate că până acum câţiva ani suferea de hipermobilitate, o boală a articulaţiilor care îi provoca dureri groaznice şi de multe ori nu o lăsa să se mişte, potrivit Daily Mail.

Fata a ales să se apuce de sală şi să facă muşchi după ce a încercat să urmeze exemplul tatălui care este de asemenea halterofil. Astfel, ea a început să ridice greutăţi, descoperind că acest lucru îi alină durerile din articulaţii. Inedit este faptul că poate ridica în aer peste 105 kilograme, dublul greutăţii sale, de doar 50 de kilograme, fiind considerată cea mai puternică elevă din Marea Britanie. Cu toate acestea, băieţii au început să fugă de ea, dat fiind faptul că este mai puternică decât toţi colegii ei de clasă.

 

Majoritatea halterofililor ar vrea să aibă boala lui Laresce. Deoarece are articulaţii mai flexibile decât alţii, ea poate să îşi îndoaie spatele într-un mod sigur şi puternic, reuşind astfel să ridice greutăţi foarte grele“, a explicat Tania George, antrenoarea fetei.

 

 

Abonare
Distribuie:0010

2 COMMENTS

  1. Fata asta este foarte impresionant, acesta poate avea o carieră mare în fața ei, dacă ea este atent să nu se rănească.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here