Facebook împrumută elementele de succes ale Twitter-ului. Și invers

Acum citesti:

Home > Facebook împrumută elementele de succes ale Twitter-ului. Și invers

Facebook experimentează noi modalităţi pentru a aduce cele mai populare postări în atenţia utilizatorilor, iar ultima găselniţă pare să fie includerea în News Feed a mesajelor încadrate la secţiunea Trending Topics.

Modificarea observată în versiunea pentru desktop a aplicaţiei Facebook vine în continuarea testelor desfăşurate în această vară cu interfaţa pentru web browser şi clientul Facebook pentru dispozitive mobile. Prin noua campanie de teste, ce include şi adăugarea suportului pentru hashtag-uri în luna iunie, Facebook încearcă să ajungă din urmă rivalul Twitter în privinţa vitezei de răspândire a informaţiilor şi angajarea utilizatorilor în conversaţii.

De partea cealaltă a baricadei, reţeaua Twitter a început să preia o parte din calităţile ce au adus succesul reţelei Facebook, acceptând poze şi filmuleţe în timeline. În acest mod administratorii reţelei speră să obţină o mai mare participare din partea utilizatorilor şi acceptare din partea publicului larg, atras de componenta vizuală a informaţiilor oferite.

Sursa: go4it.ro

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here