Prin intermediul butonului „Want” vei putea să intri pe pagina unor magazine și să marchezi produsele pe care le dorești. Să le rezervi, într-un fel. Iar cu butonul Collect, vei semnala ce vrei să cumperi. Din păcate butonul Want nu va fi accesibil tuturor. Pentru majoritatea utilizatorilor va fi un buton ascuns. Facebook nu a făcut cunoscute criteriile după care va permite sau nu să ai în interfață un buton Want. În schimb, i-a spus jurnalistei Laura Stampler de la Business Insider că ea nu va primi butonul Want, pentru că se află la nivelul celor care primesc Collect. 

Iată relatarea jurnalistei: „Desi Facebook a recunoscut deschis ca testeaza butonul ‘Want’, eu nu am putut sa-l gasesc. Cum butonul este testat prin intermediul a 7 retaileri, am intrat pe pagina Victoria’s Secret, unde am gasit in schimb butonul „Collect”. Dar eu nu voiam asta, eu cautam „Want”. Confuza, am intrat pe ceilalti 6 retaileri, Poterry Barn, Fab.com, Michael Kors samd., dar si acolo tot collect puteam sa dau. Am contactat purtatorul de cuvant de la Facebook, pentru a afla mai multe raspunsuri. Aceasta mi-a spus ca eu ma aflu in grupul „Collect.””

Fără comentarii.

Pe lângă butoanele Want si Collect, Facebook mai pregătește o surpriza. ÎncĂ un buton LIKE, de data asta pentru produse.

Iată cum va arăta butonul Collect pe paginile magazinelor:

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here