Uită-te cu atenție la aceste fotografii. Femeia din imagini,  Candy Lo, este un  renumit model din Hong Kong si are nu mai puțin de 50 de ani. Arata ireal de tânără, iar scepticii tind să o acuze că a făcut operații estetice sau că pozele sunt editate. Totuși, acuzele nu sunt întemeiate și tocmai aspectul ei ireal de tineresc a făcut-o celebră pe această chinezoaică, notează EVZ.ro.

În anul 1991 Candy a câștigat Miss Asia și de atunci a decis să se retragă și să se decice vieții de familia. Și-a deschis un cont de Insagram și a devenit renumită în social-media.Chinezoaica numai ce a lansat o carte cu fotografiile în care apare și a intitulat-o sugestiv „Timeless” în care arată atributele care au făcut-o celebră: lipsa ridurilor, pielea întinsă şi strălucitoare, corpul zvelt, bine lucrat.

Femeile asiatice sunt renumite pentru aspectul tânăr și pielea întinsă, fără riduri și imperfecțiuni, iar acest aspect se datorează în mare măsură și alimentației tradiționale. Putem spune că fosta Miss Asia a descoperit secretul tinereții care pentru mulți va rămâne un mister.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here