În „Back to the Future Part II”, Marty McFly călătorește la douăzeci și unu oct 2015, pentru a salva copiii, dar care s-au născut în „Înapoi la Viitorul” 1985. Terenul era incurcat – prin stabilirea un lucru, McFly și Doc Brown (și mizerabil Biff Tannen) au creat o serie de noi popote – dar ceea ce rămâne este viziunea filmului de un an, care a fost încă mai mult de un sfert de secol distanță, atunci când filmul a fost împușcat și lansat în 1989. Întreaga trilogie a fost relansata miercuri, astfel încât puteți  vedea. Rezultatele filmului nu sunt rele, având în vedere că regizorul Robert Zemeckis nu a fost mulțumit cu setarea  din „Back to the Future II” în 2015.

În era Internetului, Zemeckis are motive de îngrijorare. De-a lungul ultimilor ani, imagini photoshopate de mașină a timpului DeLorean pentru”Viitorul lui” au apărut pe Web, insistând că astăzi este „Înapoi la Ziua din viitor.” Și acum că a doua zi a sosit, de fapt, au existat nenumărate articole (cum ar fi, sincer, acesta) și videoclipuri despre ceea ce filmul și scenaristul său, Bob Gale  a primit dreptate in 2015.

„Back to the Future II” a fost primul film al starului Wood și gazdă Conan O’Brien, care au făcut singuri un element din film catalogat greșit – pălăria-strecurătoare ca personajul Wood, pe care opoartă în film. Ei nu au devenit la modă.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here