La Rapid nu e liniște chiar dacă echipa și-a schimbat patronul și a revenit în Liga 1. Suporterii sunt nemulțumiți de jocul echipei și la fiecare meci îi cer demisia lui Ionel Ganea.

Antrenorul rapidist a vorbit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor despre obiectivul său din acest sezon, despre valoarea jucătorilor dar și despre cea mai mare temere a sa.

“Echipa a fost retrogradată, nu sportiv, din Liga 1. Sigur că n-am mai găsit jucători cum erau odată. Din punct de vedere valoric, Rapidul nu mai e ce era cândva, ăsta e adevărul. Mă bucură totuşi că atmosfera la lot e una foarte bună, pe mine asta mă interesează. Mi-am propus să terminăm în primele 10 echipe şi să creez o formaţie competitivă”, a mărturisit Ganezul.

Care e vacanţa ideală a lui Ionel Ganea: “Oriunde cu familia mea. Dacă totuşi ar fi să aleg o destinaţie, aş zice Antalya sau Dubai. Acolo mi-a plăcut mie. Totuşi, acum e mai greu să mai ajung. De ce? Păi, nu vedeţi cum cad avioanele? Mereu mi-a fost teamă să zbor, însă acum mi-e frică rău de tot. Încerc să evit cât mai mult calea aerului”. 

Abonare
Distribuie:39000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here