Gigantul Google va prelua comenzi de la publicul larg din SUA pentru ochelarii GOOGLE GLASS, începând de săptămâna viitoare, pentru o perioadă limitată de timp, oferind pentru prima dată acest produs în afara cercului restrâns de parteneri, dezvoltatori de software şi reprezentanţi ai presei de specialitate.

GOOGLE GLASS, cu un preţ de referinţă de 1.500 de dolari, vor fi disponibili pentru comenzi începând de marţi, 15 aprilie, a anunţat compania pe blog.

Google nu a precizat câte unităţi vor fi vândute către publicul larg, dar a subliniat că volumul va fi limitat.

Compania a precizat că extinde astfel programul de testare a ochelarilor Glass. Până acum, produsul a fost disponbil unui cerc relativ restrâns de parteneri Google, dezvoltatori şi jurnalişti, la un preţ de 1.500 de dolari.

Mulţi analişti anticipează că gadget-urile care preiau funcţii de la smartphone-uri şi tablete şi pot fi purtate, precum ceasuri de mână sau ochelari, vor creşte în popularitate în acest an.

GOOGLE GLASS, care poate înregistra imagini, întreţine dezbaterea privind încălcarea dreptului la viaţă privată, existând propuneri pentru interzicerea ochelarilor “smart” în spaţiul public.

Distribuie:6010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here