Imigranții au luat cu asalt spitalele din Munchen. Un medic afirmă că imigranții îi agresează pe medici, aruncă cu urină în personalul medical și amenință că îi îmbolnăvesc cu sifilis, iar autoritățile și mass-media nu iau măsuri și nici nu vor să discute subiectul.

Un doctor anestezist, originar din Cehia, a mers împreună cu mai mulți colegi să lucreze într-un spital din Munchen invadat de musulmani. Un coleg al său a fost înjunghiat de aceștia. Nu a existat nici o arestare, nici o relatare în media, spune acesta.

„Musulmanii refuză tratamentul din partea medicilor femei. Mulți dintre imigranți suferă de boli ca SIDA, sifilis, TBC, dar și alte boli exotice necunoscute în Europa”, mărturisește acesta, scrie pe blogul Pamelei Geller, colaboratoare la mai multe medii conservatoare din Statele Unite, potrivit stiripesurse.ro.

Germania s-ar mai confrunta și cu abandonul de copii ai imigranților. Mai mult, una din 10 femeie refugiate în această țară este deja însărcinată.

În aceste condiții, medicul ceh spune că se gândește serios să se întoarcă acasă, chiar și pe un salariu redus la jumătate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here