În ultimele săptămâni abonații societății de televiziune prin satelit RCS-RDS au fost induși în eroare de un anunț conform căruia RCS-RDS va avea în grilă posturile Look TVși Look Plus, posturi ce transmit Liga 1.

Societatea ce deține aceste două posturi a ținut să dezmintă această informație printr-un comunicat de presă.

Iată comunicatul de presă al Look TV:

“Postul de televiziune LOOK TV a luat act cu surprindere de campania de dezinformare lansată în presă în ultimele săptămâni în ceea ce privește preluarea în grila de programe a RCS-RDS, a posturilor LOOK TV și LOOK PLUS – care difuzează meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii- ca urmare, ne simțim obligați să venim cu următoarele precizări:

1. Dezmințim categoric existența vreunui acord, verbal sau de altă natură, cu privire la preluarea în rețeaua RCS-RDS, a posturilor LOOK TV și LOOK PLUS care difuzeaza meciurile din Liga 1 si Cupa Ligii.

2. Orice știre, informație, care apare “pe surse” cu privire la acest aspect este o minciună și nu are alt scop, din păcate, decât de a induce în eroare milioane de suporteri ai fotbalului românesc, abonați RCS-RDS. Pretinsele surse menționate nu există.

3. Este a doua oară în ultimele săptămâni când prin materiale de presă se încearcă în mod intenționat dezinformarea publicului telespectator și în special a abonaților RCS-RDS.

4. În aceste articole s-au făcut afirmații mincinoase în numele LOOK TV, fapt ce aduce atingere gravă reputației și imaginii noastre.

5. Posturile LOOK TV și LOOK PLUS nu mai sunt difuzate în rețeaua RCS-RDS din data de 1 iulie, 2014.

În acest moment, posturile LOOK TV și LOOK PLUS au încheiat contracte de distribuție cu peste 20 de rețele de cablu printre care se numără și UPC.”

 

Abonare
Distribuie:0000

3 COMMENTS

  1. RDS apeleaza la intoxicatii in presa. Ar trebui amendata publicatia sau publicatiile care publica articole fara a verfica informatiile. Cat de greu le era sa dea un telefon la astia de la Look ? Dar daca si-au luat si eu banu … ce-i mai intereseaza.

  2. Pai o sa spuna ca au preluat informatia de la femeia de serviciu care se pare ca a auzit o discutie intre instalatorul si electricianul de serviciu. Ma asteptam mai mult de la RDS ca sunt ditamai compania dar se pare ca si acolo sunt destui comunisti daca prefera sa intoxice abonatii decat sa ii informeze corect.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here