Răzvan Bahrin este unul dintre participanţii la sondajul „Cine este cel mai frumos student de la Universitatea Babeş-Bolyai?”. Se află pe locul doi în sondaj, cu 405 voturi. Este din Vatra Dornei şi a venit la Cluj, la facultate cu visuri mari. Și-a atras susţinătorii pe Facebook şi pe contul de Ask fm. Citiţi în continuare interviul cu Răzvan:

1. Cât de mult contează aspectul fizic pentru reușita în carieră?

Aspectul fizic este foarte important deoarece în ziua de azi foarte multe persoane se lasă ușor influențate de un aspect fizic plăcut, dar cel mai important lucru, din punctul meu de vedere, este cum te definești tu în societate ca și persoană, ce fel de educație ai și dacă ai anumite principii după care te ghidezi în viață. Aceste calități te fac om în adevăratul sens al cuvântului și îți oferă o șansă mai mare de reușită în viață!

2.    Care crezi că sunt punctele tale forte care te-au propulsat în topul celor mai frumoși băieți de la UBB?

Probabil aspectul fizic și felul meu de a mă comporta în societate, eu nu știam că am trecut de preselecții. O colegă a postat pe grupul nostru și am fost surprins…apoi eu am încercat să fac publică știrea pentru a primi cât mai multe voturi. Cu această ocazie mulțumesc și celor care m-au votat!

3.    Ce părere ai despre cei care au trimis poze semi-dezbrăcați, pentru acest sondaj?

Pot spune că unele domnișoare se dau în vânt după aspectul fizic al băieților. Probabil au considerat că poate fi un atu pentru ei și ca să ajungă mai ușor în top.   

4. Ai prietenă?

De curând am încheiat o relație de trei ani și două săptămâni, momentan sunt singur și nu cred că am să încep o nouă relație, deoarece consider că îmi este mai bine singur…dar niciodată nu știm când suntem orbiți de dragoste…așa-i?

5.    Ce ai face într-o noapte romantică cu iubita ta?

Aș dori să fim doar noi doi să privim lumea de undeva de sus și să ne cunoaștem cât mai bine, fără prejudecăți, să o fac să zâmbească mereu și să o fac să se simtă protejată în brațele mele.

6.    Cât crezi că ar trebui să dureze preludiul la o femeie?

Eu cred că preludiul la o femeie ar trebui să dureze în jur de 7 minute, poate mai mult, poate mai puțin, acum depinde de fiecare femeie și de fiecare cuplu în parte. Dacă un cuplu este grăbit sau expus unui pericol, preludiul poate dura și mai puțin, dar pot avea parte de o partidă de sex sau dragoste de neuitat.

7.    Ce calități apreciezi cel mai mult la o femeie?

Principalele calități pe care le apreciez la o femeie sunt : sinceritatea, naturalețea, responsabilitatea și pozitivismul cu care ar începe orice zi!

8. Dă-ne o fotografie cu femeia ta preferată.

Din punct de vedere al aspectului fizic cam așa ar trebui să arate femeia perfectă!

Dar nu am de unde să cunosc caracterul, modul de gândire al acestei personalități…eu spun că nu există femeia perfectă. Cu toții avem defecte, trebuie doar să aibă acel ceva care să te facă să te îndrăgostești de ea și atunci în ochii tăi va fi perfectă!

A consemnat Mădălina Mihăilescu

 

Distribuie:38010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here