Apple pregateste lansarea noului iPhone 6, smartphone cu care speră să recâştige terenul pierdut în faţa rivalilor de la Samsung, HTC, Sony şi LG. iPhone 6, cunoscut si sub numele de iPhone Air, va avea un ecran mai mare si specificatii cu care Apple vrea sa spulbere concurenţa, scrie yoda.ro

 Apple va lansa noul iPhone în două variante – una cu ecran de 4,7 inchi, în august, şi a alta cu un display ceva mai mare, de 5,5 inchi, în septembrie. Ambele ecrane vor fi acoperite cu safir si vor avea rezolutie full HD (1920X1080 px) cu o densitate de 468 pixeli/inch.

Citeşte şi: Cum să menții bateria laptopului în stare perfectă, chiar dacă nu mai e nouă

 Potrivit expertilor, trecerea la ecrane mai mari ar putea fi o lovitura de gratie pentru concurentii traditionali ai Apple, Samsung, Sony, LG si HTC.

Conducerea Apple pare sa fi inteles, in sfarsit, ca telefonul nu mai reprezinta doar un obiect de pe care faci apeluri si ca browsing-ul de internet, vizionarea de filme si jocurile mobile au devenit tot mai importante.

Potrivit surselor weibo, care au stat de vorba cu Sun Chang Xu, news chief analyst la ESM-China, dincolo de ecranul mai mare, smartphone-ul iPhone 6 va veni cu senzori care vor masura temperatura exterioara, presiunea atmosferica si umiditatea. Asta pe langa deja clasicul senzor de amprenta, disponibil pe iPhone 5s.

Citeşte şi: Word Lens, aplicația care îți traduce în timp real cuvintele e GRATUITĂ

Telefoanele iPhone 6 ar urma sa fie mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu cel putin 10%.

În continuare puteti vedea un clip video care prezinta un prototip al noului telefon in comparatie cu modelele precedente dar si cu principalii sai competitori Sony Xperia Z2, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8.

 

Distribuie:178000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here