Iulia Vântur pleacă de la ProTV ca să joace în filme indiene, la Bollywood

Home > Iulia Vântur pleacă de la ProTV ca să joace în filme indiene, la Bollywood

Iulia Vantur s-a mutat de cateva saptamani in apartamentul pe care Salman Khan il detine pe malul Marii Arabiei si sunt sanse foarte mari sa ramana definitiv in India. Romanca se pregateste de debutul la Bollywood, dupa ce a filmat un videoclip pentru  o piesa care urmeaza sa apara pe coloana sonora a viitorului film al lui Salman Khan, iar reactiile au fost unele pozitive.Presa indiana scrie ca Salman a fost impresionat de ambitia romancei, care a muncit cate 15 ore pe zi la sala de repetitii pentru coregrafia la aceasta piesa. Mai mult, toata lumea a fost uimita de cat de bine se misca Iulia, mai ales ca romanca are la activ mai multi ani de balet, pe care l-a practicat in anii copilariei.

Iulia Vantur este privita ca o prezenta exotica la Bollywood, iar specialistii spun ca acest lucru o poate ajuta in cariera. Asta pentru ca deja presa de la Mumbai vorbeste despre Iulia ca despre o noua speranta a filmului indian.

In aceste conditii, este putin probabil ca Iulia sa mai revina prea curand in Romania. Recent, ea a postat pe contul de socializare o fotografie realizata la fereastra apartamentului iubitului ei cu textul „Buna dimineata din alta viata”.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here