Şedinţă la PNL: Antonescu şi Iohannis susţin ieşirea de la guvernare

Home > Şedinţă la PNL: Antonescu şi Iohannis susţin ieşirea de la guvernare

UPDATE: Crin Antonescu nu are susţinere în PNL pentru a părăsi Guvernul Ponta. Doar doi baroni PNL îl susţin pe Antonescu în ideea lui ca PNL să iasă de la guvernare: Aristotel Căncescu şi Romeo Stavarache.

UPDATE: Crin Antonescu şi Klaus Iohannis susţin în şedinţa informală a PNL varianta de ieşire de la guvernare, potrivit România TV. Călin Popescu Tăriceanu, Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe nu sunt de acord.

Printre cei care au ajuns la sediul PNL se numără Crin Antonescu, Klaus Iohannis, Radu Stroe, Mariana Câmpeanu, Rareş Mănescu, George Scutaru, Aristotel Căncescu, Ovidiu Silaghi.

Citește și: Bogdan Teodorescu: Miza reala a crizei si cine va pierde daca se rupe USL

Şedinţa are în vedere o analiză a mandatului de negociere pentru o nouă reuniune a USL, luni dimineaţă, în care să se discute propunerile liberalilor pentru cele patru portofolii din Guvern.

De asemenea, liderii PNL ar urma să stabilească strategia parlamentară în cazul în care premierul Victor Ponta îşi menţine solicitarea pentru înfiinţarea unui post de vicepremier alocat Partidului Conservator, iar blocajul din USL va continua.

Liderul PNL Crin Antonescu a spus vineri că interpretează “optimist” declaraţia premierului potrivit căreia a ales ca guvernarea să continue în formula USL şi înţelege din spusele lui Victor Ponta că renunţă la condiţia vicepremierului PC, nemaifiind atunci niciun motiv să nu se meargă mai departe de luni.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here