Mesaj rasist de o duritate extraordinară făcut de un fotomodel din Italia. Michela Bartolotta, în vârstă de 18 ani, a făcut aceste afirmații pe Facebook, în cursul zilei de luni, 14 iulie. Tânăra a spus despre poporul român că este format din “curve fără ruşine, femei deprimate care au grijă de bătrâni şi alte elemente urât mirositoare”.

În final, tânara a afirmat că “mai devreme sau mai târziu, vă extermin”. Mesajul ei a stârnit indignare în presa din Padova, locul de origine al fetei, mai multe persoane considerând-o nazistă pe Bartolotta, scrie activenews.ro.

“Eu şi poporul român nu ne vom înţelege: cu curve fără ruşine, femei îngrijitoare deprimate şi alte elemente urât mirositoare, lipsite de civilizaţie şi educaţie. Mai devreme sau mai târziu, vă extermin”, este mesajul lui Michela Bartolotta.

Distribuie:0000

8 COMMENTS

  1. SE VEDE CA NU STII CE INSEAMNA RESPECT,POATE INTR-O ZI SI MAMA TA SAU CHIAR TU VEI FI BADANTA,NU ESTE O MUNCA RUSINOASA,SINT MINDRA DE MESERIA CARE O FAC,POATE TU FACI LUCRURI MULT MAI MURDARE PTR A STA SUS PE PIEDESTAL,AR TREBUI SA-TI CERI SCUZE DACA AI AVEA BUN SIMT DAR DIN MOMENT CE AI PUTUT GINDI ASA SE VEDE CA-TI LIPSESTE BUNUL SIMT SI RESPECTUL

  2. ce e ciudat la stirea asta e titlul. e aiurea ce debiteaza duduia italianca dar nu poate fi incadrat la capitolul rasism.. e orice altceva, dar nu rasism. si daca italienii au zis ceva de hitler, gata..rasism.. exista dictionar cand nu intelegem bine sensul unui cuvant. simplu.

  3. Ce poti astepta de la o tanara de 18 ani care nu cunoaste adevaratele valori ale poporului nostru . Copila , mi-e mila de tine , te compatimesc , treci sa te mai cultivi un pic si-apoi , mai stam de vorba . Fato , te compatimesc pentru lipsa ta de cultura ! Pune mana pe carte si citeste si-apoi mai stam de vorba !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here