Milioane de oameni au lăudat un bărbat care a făcut un gest emoționant la metrou

Acum citesti:

Home > Milioane de oameni au lăudat un bărbat care a făcut un gest emoționant la metrou

O poză realizată într-un metrou din New York și care a fost postată pe site-ul Reddit a devenit virală pe internet.

“În timp ce mă întorceam acasă cu metroul, am observat un tânăr de culoare care a adormit cu capul pe umărul unui evreu. Acesta nu nici măcar nu s-a clintit și l-a lăsat să stea pe umărul său. După cam un minut, l-am întrebat dacă voia să-l îndepărtez pe tânăr, însă a dat din cap și mi-a răspuns: “Probabil că a avut o zi lungă, lasă-l să doarmă. Cu toții am fost în situația asta, nu?””, a fost mesajul care a însoțit fotografia.

Bărbatul evreu, Isaac Thiel, s-a declarat suprins de reacțiile pozitive pe care le-a primit fotografia. “Probabil că poza n-ar fi devenit atât de populară dacă n-ar fi fost vorba de un tânăr de culoare cu glugă și de un evreu, Există însă un singur motiv pentru care nu m-am mișcat și l-am lăsat să doarmă, iar acesta n-are nicio legătură cu rasa. Am văzut o ființă umană epuizată și i-am oferit umărul meu pentru a se odihni”, a spus Isaac Thiel.

Tânărul care a adormit pe Isaac Thiel a comentat și el incidentul, pe Facebook: “Eu sunt cel din imagine. Nu consumasem droguri, așa cum au spus unii, ci pur și simplu mă întorceam acasă după o zi lungă la facultate. Eram foarte obosit și am adormit pe bărbatul de lângă mine. Dumezeu să-l binecuvânteze! Noi, newyorkezii, avem o reputație proastă. Este o oportunitate foarte bună să spargem aceste stereotip și să facem ca oamenii să fie mai apropiați unii de ceilalți”

Sursa: realitatea.net

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here