Cu doar câteva zile înainte de încheierea sondajului ”Care este cea mai frumoasă localitate rurală din România?”, locuitorii din Runcu se mobilizează să câștige.

Localitatea a fost introdusă în sondaj abia în urmă cu 10 zile, dar în scurt timp a reușit să ajungă pe a doua poziție.

La propunerea unui consătean mândru de originile sale, locuitorii din Runcu s-au hotărât să ajungă pe podium. Primul pas – au invitat pe toată lumea la vot pe pagina oficială a comunei, unde au realizat filmulețe de prezentare cu titlul ”Votați Runcu cea mai frumoasă localitate rurală”. Ei sunt ajutați și de prietenii de la soimuldambovitean și de la Autograma, care au postat pe pagina de Facebook mesajul:

”Autograma susține lucrurile frumoase doar pentru că sunt frumoase și pentru că oamenii care ne urmăresc ne roagă să o facem:

http://onlinereport.ro/care-este-cea-mai-frumoasa-localitate-rurala-din-romania-votati-aici/ ”

Jurnalistul și deputatul în Parlamentul României, Bogdan Diaconu, a dat curs invitației cetățenilor din Runcu și și-a invitat urmăritorii de pe Facebook să voteze pe onlinereport.ro.

În acest moment, în sondajul “Care este cea mai frumoasă localitate rurală din România” prima poziție este ocupată de localitatea Rimețea, cu peste 1.400 de voturi, urmată de Runcu, cu aproape 800 de voturi.

Credeți că au șanse să câștige? Sondajul se va încheia pe data de 10 aprilie. Votează-ți și tu localitatea favorită!

Distribuie:67020

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here