Din ce în ce mai mulți cititori trimit sesizări privind proastele servicii de la restaurantele Tratoria. După ce am primit pe adresa redacției, două sesizări cu privire la grave carențe în servirea clienților de la Tratoria Il Calcio și Tratoria Ateneu, pe care le-am publicat aici, astăzi am primit o nouă sesizare din partea Iulianei Fundățeanu (mailul a fost trimis de pe adresa domnului Marco Segantini). O reproducem integral:

“Ma numesc Fundateanu Iuliana, in urma cu multi ani am fost sa mananc la Tratoria Il Calcio cu o prietena pe nume Gianina Ciota, am comandat ceva gatit la cuptor si in timpul prinzului am simtit ca mi s-a dus pe gat ceva care nu-mi parea in regula…am inceput sa ma simt rau. ..credeam ca a fost un os desi  nu avea nici o legatura cu ceea ce mancam. Am rugat ospatarita sa cheme un sef dar nu era nimeni disponibil, eu trebuia sa ies la aer ptr ca respiram din ce in ce mai greu, am platit in fuga si cu un taxi am ajuns acasa, Nu mai reuseam sa vorbesc…cumnatul meu m-a dus imediat la Coltea, unde doctorul a descoperit din radiografie ca aveam o sarma infipta in esofag foarte aproape de corzile vocale. ..m-au operat de urgenta! Cumnatul meu a anuntat proprietarul de ceea ce s-a intimplat si l-a rugat sa nu facem public cazul, i-a spus ca va veni la mine la spital si ca se va ocupa de cheltuielile spitalizarii. Nu numai ca nu a venit nimeni dar intre timp au schimbat bucatarul si s-au reorganizat in bucatarie. ..eu am avut de tras mult dupa aceasta intimplare, am denuntat la politie, am scos certificat, am pus un avocat dar eu trebuia sa plec in Italia pentru probleme de serviciu si ei intre timp au aranjat cu toata lumea…de unde la inceput toti erau impotriva lor si m-au incurajat sa nu las pierdut cazul meu, la intoarcerea mea nimeni nu mai avea nimic de spus, nici avocata! Am cheltuit multi bani la vremea aceea si am ramas cu aceasta nedreptate si cu aceasta trauma oribila. A fost unica operatie din viata mea!”

Dacă ați trecut prin experiențe neplăcute la restaurante sau în orice alte situații care țin de sfera serviciilor, va invităm să se trimiteți o sesizare pe adresa [email protected] O vom publica imediat.

Distribuie:8010

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here