Obama a făcut un SELFIE cu altă femeie și a scos-o din minți pe Michelle

Home > Obama a făcut un SELFIE cu altă femeie și a scos-o din minți pe Michelle

Barack Obama a fost surprins râzând şi atingând-o pe mână şi umăr pe Helle Thorning-Schmidt, premierul Danemarcei, în timp ce încercau să facă o poză cu un telefon la ceremonia în memoria lui Nelson Mandela, iar Michelle Obama stătea de-o parte, având un ton sobru. Obama, premierul britanic David Cameron şi premierul danez Helle Thorning-Schmidt au fost surprinşi în timp ce se fotografiau singuri, cu un telefon, râzând, la ceremonia de omagiere a lui Nelson Mandela. Michelle Obama păstra distanţa, având un ton sobru. Într-o altă ipostază, Obama pare să se simtă foarte bine în compania lui Helle Thorning-Schmidt, atingând-o pe aceasta pe umăr, sub privirea mirată şi tăioasă a Primei Doamne a Statelor Unite, Michelle Obama.

Vizibil iritată de interacţiunile pe care Barack Obama le avea cu premierul Danemarcei, Prima Doamnă a Statelor Unite i-a cerut soţului ei să facă schimb de scaune, aşezându-se ea lângă Helle Thorning-Schmidt, pe care a tratat-o cu indiferenţă. Presa americană a prezentat o serie de imagini care surprind “derularea evenimentelor”.

Helle Thorning-Schmidt a declarat, miercuri, că nu regretă fotografia făcută cu preşedintele SUA, considerând că a fost ceva absolut normal. “Nu a fost deloc deplasat. Au fost o serie de fotografii în acea zi, eu m-am gândit că era amuzant”, a reacţionat premierul Danemarcei, citat de cotidianul Berlingske.

Gesturile preşedintelui american au stârnit o serie de reacţii negative în Statele Unite.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here