CFR Cluj a fost penalizată cu 24 de puncte de către FRF după ce echipa din Gruia nu și-a plătit restanțele salariale către foștii jucători, însă președintele clubului, Iuliu Mureșan, e sigur că TAS le va da punctele înapoi.

“Procesul de la TAS este în plină desfăşurare. Convingerea mea fermă este că ne vom recupera punctele cu care am fost penalizaţi. Merg pe un raţionament simplu: nu poţi pedepsi jucătorii de două ori. Adică, în prima instanţă nu şi-au primit banii din motive care nu ţin de ei. Apoi le iei şi rezultatul muncii lor. Nu-i fair-play! Au muncit pentru cele 24 de puncte! Ei şi-au făcut datoria, dar am greşit noi, clubul, pentru că nu am ştiut să gestionăm foarte bine fondurile avute la dispoziţie”, a spus Mureşan într-un interviu pentru revista LPF.

“Nu spun că a fost rea-voinţă dar şedinţa a început la ora 11.00, iar noi am primit verdictul de intrare a societăţii în insolvenţă la ora 12. Spuneţi dvs. ce credeţi. În plus, să presupunem că CNSL din cadrul FRF a avut dreptate. Dar a venit Recursul, care cunoştea aceste lucruri. Din punctul meu de vedere, Comisia de Recurs din cadrul FRF nu are nicio scuză. Noi am depus toate documentele oficiale şi este clar că s-a făcut un abuz, s-a încălcat legea”, a mai spus Mureşan pentru sursa citată.

Vizualizari: 39 AbonareDistribuie:62000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here