Chiar dacă mâine este Paştele, lumea fotbalului nu se poate opri şi astfel ziua de mâine va fi plină de fotbal, iar noi vă oerim cele mai bune ponturi.

Sageata Năvodari-Petrolul Ploieşti=2

-Deşi echipa nu merge aşa cum şi-ar dori suporterii de când a venit Răzvan Lucescu la cârma echipei ploieştene, Petrolul rămâne o echipă puternică. Galbeni verzii au avut mai multe rezultate de egalitate şi au fost şi eliminaţi din Cupa României de Astra Giurgiu şi tocmai de accea acest meci reprezintă o mare şansă ca elevii lui Lucescu Jr. să câştige un meci.

Norwich -Liverpool=2

-Liverpool nu a mai câştigat de multă vreme titlul în Anglia şi acum cormoranii sunt foarte aproape de atingerea acestui obiectiv şi cu siguranţă vor avea o prestaţie foarte bună în meciul de mâine. O prestaţie bună şi implicit o victorie, i-ar menţine pe primul loc pe cei de la Liverpool în timp ce Norwich mai poate sta liniştită încă o etapă deoarece sunt peste linia retrogradării.

S. Grodig-Rapid Viena=x2

-Rapid Viena se află pe locul secund în campionatul Austriei la 22 de puncte de primul loc, ocupat de Red Bull Salzburg în timp ce echipa cu care se va bate Rapid mâine, Groding ocupă locul 4 din 10. Rapidiştii au patru victorii şi un egal în ultimele 5 meciuri iar adversarii lor de mâine au în acelaşi interval două victorii şi trei înfrângeri.

Marius Ghencea

Distribuie:5010

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here