Astăzi a avut loc tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei Ligii, semifinale în care se vor avea loc meciurile: Dinamo București – Pandurii Târgu Jiu și Steaua București – Astra Giurgiu.

Prima manşă va avea loc pe 16-17 februarie, în timp ce returul este programat pentru 11-12 martie.

În conferinţa de presă organizată la sediul LPF, Gino Iorgulescu a venit însă cu varianta disputării partidelor din semifinale în cuplaj, pe Arena Naţională. Urmează ca, în decurs de o săptămână, să se ia decizia finală.

„M-am gândit că se făceau cuplaje cu ani în urmă. Vreau să le propun cluburilor dacă ar fi de acord să joace meciurile în cuplaj, şi turul şi returul, pe stadionul nou pe care îl avem la Bucureşti. Încasările se vor face pe un algoritm, funcţie de media spectatorilor şi după plata cheltuielilor, să se facă plata după acest algoritm. În principiu, de la televiziuni am acordul, de la ALPAB am acordu, să vedem acum cu datele de disputare, pentru că la retur se joacă Champions League şi pe 29 joacă echipa naţională cu Faroe. E un eveniment şi e important ca toţi să ridicăm nivelul competiţiei. Dacă nu, se joacă pe 16-17 februarie şi 11-12 martie. Hotărârea e acum la cele 4 cluburi.”, a declarat Gino Iorgulescu.

 

Sursa: www.digisport.ro

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here