Exista unele doamne si domnisoare care, in ultima vreme, ofera sex contra unor lucruri mai putin obisnuite. Unele dintre aceste femei au fost acuzate de prostitutie, iar politia americana chiar a alcatuit o lista cu cele mai ciudate oferte sexuale.

Fana impatimita a echipei Fhillies–superba, inalta si blonda–caut disperata doua bilete la World Series, scrie bzi.ro. Asa suna anuntul lui Susan Finkelstein, o impatimita a jocului de baseball si o fana inraita a echipei Philadelphia Phillies.

Burgeri cu branza

Ea l-a postat pe internet si a atras atentia politiei. Un agent sub acoperire a sunat, iar Finkelstein s-a aratat dispusa sa plateasca in natura. Femeia de 43 de ani a fost arestata sub acuzatia de prostitutie. Un raid sub acoperire al politiei din Florida a descoperit o prostituata de 47 de ani care facea sex contra cheeseburgeri. Christine Baker cerea in schimbul favorurilor sexuale celebrii burgeri cu branza si daca respectivul dorea si un “modest” bacsis de 40 de dolari. Femeia a fost arestata si pusa sub acuzatia de prostitutie. Cazul acesteia are o…”copie”: Khadijah Baseer, o prostituata din Los Angeles, a fost arestata in ianuarie 2012 pentru ca isi oferea serviciile sexuale in schimbul meniului sau preferat: Chicken McNuggets.

“Imi plac la nebunie ursii panda”

Politia din Ocklahoma City a fost suprinsa sa afle ca una dintre prostituatele zonei Lahuma, Sue Smith, presteaza servicii sexuale in schimbul marcii sale preferate de chipsuri. Ei o urmareau pe femeia de 36 de ani si au prins-o in flagrant.Barbatul cu care era a declarat ca avea probleme cu sotia si a apelat la serviciile prostituatei care nu i-a cerut bani, ci o cutie de chipsuri , in valoare de 30 de dolari).

O studenta a postat pe internet o oferta la fel de ciudata. Ea se oferea sa masturbeze (si chiar sa-i ofere sex oral – daca respectivul era dragut) barbatul care ii oferea un bilet de intrare la Parcul Zoologic National Smithsonian din Washington pentru a-l vedea pe Tai Shan, primul urs panda nascut acolo. “Nu sunt nebuna, dar trebuie sa-l vad. Imi plac la nebunie ursii panda”, scria femeia in anunt.

Cazurile mentionate sunt, dupa cum au subliniat reprezentantii politiei, “departe de a fi singurele la categoria oferte sexuale ciudate”.

loading…

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here