Ramona Mănescu a participat ieri, 10 mai, la evenimentul oferit de Familia Regală a României, cu ocazia Zilei Regalității, tradiționalul “Garden Party” ce are loc în curtea Palatului Elisabeta.

La eveniment participă anual membri ai Parlamentului și ai Guvernului României, membri ai Corpului Diplomatic acreditat la București, aleși locali din zeci de orașe și comune ale țării, mari oameni de știință și de artă, sportivi de prestigiu mondial, reprezentanți de seamă ai mediului de afaceri, studenți, elevi, copii.

Garden Party a reunit, așa cum face în fiecare an, reprezentanți ai comunităților din fiecare colț al țării. Oameni de diferite profesii, din toate județele țării și din Basarabia, din toate orașele, din multe comune și sate, de toate vârstele, mulți dintre ei invitați pentru meritele pe care le-au avut în anul care s-a încheiat.

Participanții la eveniment au fost încântați de Muzica Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale și Yakerii Acrobați care au survolat cerul de deasupra Palatului Elisabeta.

Dar, cel mai plăcut lucru pentru toți participanții la elegantul eveniment a fost compania Alteţelor Lor Regale Principesa Moşenitoare, Principele Radu, Principesa Maria şi Principele Nicolae.

10 mai este întotdeauna o zi specială pentru noi toți, o zi în care românii își exprimă respectul și mulțumirile către Casa Regală a României și Majestatea Sa Regele Mihai I, ca urmaș și continuator al tradiției regalității în România.

Ramona Mănescu: “Mă alătur și eu celor care îi mulțumesc astăzi Majestății Sale Regele Mihai I și Casei Regale a României pentru tot ce au dăruit României și românilor, pentru dragostea necondiționată și grija continuă. Urez Majestății Sale Regele Mihai I și Familiei Regale să aibă parte de mulți ani cu sănătate și bucurie și îmi exprim speranța ca următorul 10 mai va fi pentru toți Sărbătoare Națională.”

Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here