Mikey Hash, fostul coleg de emisiune al lui Mihai Bendeac, i-a transmis acestuia un mesaj EXTREM DE DUR prin intermediul paginii personale de Facebook, făcând referire la declaraţiile pe care Bendeac le-a făcut atunci când a anunţat că nu va mai prezenta IComedy. Iată mesajul:

«Draga Misule,

La telefon nu imi raspunzi, dar vad ca iti place sa comunicam prin statusuri scandaloase, asa ca, aici sunt!

Nu sunt un mare fan al televiziunii si nu aveam nicio intentie sa intru in acest mediu, dar tu mi-ai promis marea si sarea, ai spus ca o sa facem treaba buna impreuna si ca vom fi o echipa. Am facut-o de dragul tau si tot de dragul tau am tacut dracu’ din gura cand a explodat oala cu rahat si ne-ai lasat in curul gol. Da, Misule, ne-ai lasat balta. Ai plecat FARA SA INTREBI PE NIMENI, iar noi, colegii tai, a trebuit sa auzim din presa, ca, de fapt, emisiunea la care lucram si in care am pus suflet, nu se mai tine. Nu ai intrebat pe nimeni cand ai luat decizia sa abandonezi, sa NE abandonezi, iar apoi ne judeci ca „de ce nu iti suntem solidari”.

Am primit o gramada de mesaje de ura din partea unora care pun botul, asa ca, as vrea sa clarific lucrurile. La indemnele tale, draga Misule, am semnat un contract in speranta ca vom face o emisiune de caterinca impreuna. Ne-ai lasat IN MIJLOCUL SEZONULUI si eu sunt obligat sa raman pentru ca nu imi permit, ca tine, nici financiar, nici moral sa rup contractul. Si nu e pentru ca as fi fost tras la raspundere, ci din respect pentru colegii si fanii nostri care se bazau pe noi sa facem treaba buna. Gandeste-te doar ce lider si coechipier bun ai fost daca nici macar unul din colegii tai nu te-a urmat. Sunt oameni in viata mea pe care i-as urma fara sa intreb macar unde, doar daca mi-ar spune ca e bine pentru ei si pentru mine. Tu nu ai intrebat pe nimeni ai facut-o pentru tine, nu pentru restul lumii.

Dupa ce ai plecat, toata lumea a inceput sa se bata cu caramida in piept si sa imi spuna ca, de fapt, ei au fost cu ideea ca eu sa vin in TV, ca tu doar ai transmis mesajul. Eu nu cred ca au fost ei, nu cred ca ai fost nici tu. Cred ca munca mea de pana acum m-a calificat pentru acest lucru. Nu m-ai luat de pe strada ca ti-am parut simpatic, m-ai luat dintr-o alta emisiune de divertisment. Am cunoscut aici, la TV, niste oameni minunati cu care lucrez foarte bine si pentru care sunt recunoscator.

Nu e frumos sa orientezi spre ura niste oameni care te admira si sa ii transformi in niste monstruleti. Oamenii ne apreciaza pe amandoi pentru ce am realizat in lumea asta si pentru modul in care munca noastra rezoneaza cu sufletul lor. Asa ca, nu voi spune ca esti mort pentru mine, eu te respect si te apreciez in continuare si iti sunt recunoscator pentru lucrurile pe care le-am invatat de la tine. Nu fi suparat si tine minte, in viata ta, tu esti pilotul, tu spui in ce directie merge avionul, restul sunt doar pasageri. Nu fi ca cei pe care chiar tu ii scuipi, nu manipula oameni. Fii om! Noapte buna!”, a scris Mikey Hash pe Facebook.

Reacția lui Mihai Bendeac

Răspunsul lui Mihai Bendeac nu s-a lăsat mult așteptat și a venit tot pe Facebook:

„Am să opresc aici considerația mea. Dacă aș spune mai multe apropo de plecarea mea și despre tine, ți-aș face un rău mai mare decât pot să-mi asum. Ca om. Nu uita un singur lucru. Că ai acceptat ceva ce eu am refuzat, profesional, să fac. Pentru că eu muncesc de la 15 ani ca să încerc să ajung profesionist. Încă încerc.. Și port peruci..”, a scris Bendeac.

Scandalul pe Facebook, provocat de Mihai Bendeac

„De altfel, Mihai Bendeac este cel care a vorbit primul despre fostul coleg de emisiune, printr-un mesaj postat tot pe rețeaua de socializare:

Am trăit multe ticalosii. Am întâlnit ticalosia, nemernicia, in formele lor cele mai abjecte. Dar, astăzi, mi-a fost dat sa întâlnesc acea forma de ticalosie care te lasa mut, inert.

In urma cu doi ani am început sa caut cu frenezie pe net creatori de content, oameni de perspectiva. Dintre ei, am ales unul. L-am sunat. M-am întâlnit cu el. Am vorbit. Apoi, am dus munca de lamurire cu cei de la Antena 1 care nu prea il voiau.

Am pus piciorul in prag, am ridicat glasul, am insistat sa i se dea cati bani doreste. Mai mult, deși avea zero experiența in TV, i-am oferit șansa de a avea fix aceeași poziție cu a mea: realizator.

Acuma… Ca eu ajunsesem sa scriu eu 80% din show si el ma întreba tot pe mine ce scrie in bucatica lui de scenariu sau ca a refuzat sa mai poarte peruci fiindcă „își strica parul”, nu are rost sa mai mentionam.

Săptămâna aceasta, extrem de senin, personajul in cauza declara ca „Antena 1 voia un show de divertisment, s-au gândit la mine si i-au spus lui Bendeac…”

Fabulos…

Începând de azi, pentru mine, persoana in cauza si show-ul iComedy (deși formatul îmi aparține), nu mai exista.

Sunt fericit ca ce urmează sa fac pe online va fi un produs bun si ca exista formate internaționale ce-mi permit sa fac si televiziune in continuare.”

.

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here