Un tânăr care a venit să doneze sânge pentru victimele de la Clubul Colectiv a povestit, luni, că trebuia să meargă şi el la concert, însă a decis să rămână acasă, fiind sunat apoi de doi prieteni care ţipau în telefon „vino să ne ajuţi”, iar când a ajuns, după 30 de minute, i-a găsit morţi.

Tânărul povesteşte că fusese şi el invitat la concert, pentru că mergea des în Clubul Colectiv, însă vineri seară a preferat să rămână acasă, fapt care i-a salvat viaţa. „Aşa am simţit, că trebuie să stau acasă”, spune acesta.

Doi prieteni de-ai săi au mers la concert şi, imediat după izbucnirea incendiului, l-au sunat. „Ţipau. Vino să ne ajuţi. Doi prieteni erau de-ai mei şi, restul, pe acolo ţipau toţi. Toată lumea ţipa”, povesteşte tânărul, care a venit luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a dona sânge pentru celelalte victime ale tragediei, notează Mediafax.ro.

Cei doi prieteni ai acestuia aveau 21 şi, respectiv, 17 ani. Tânărul a ajuns la faţa locului după aproximativ 30 de minute.

„Crede-mă că nu pot să descriu. Erau cadavre peste cadavre, toată lumea se călca în picioare acolo. Sunt nişte imagini foarte şocante, chiar aş vrea să le uit”, a spus acesta, adăugând că în momentul în care a ajuns în faţa Clubului Colectiv ieşeau în continuare victime arse din incintă. I-a găsit şi pe prietenii săi. „I-am recunoscut, am ştiut din prima că sunt ei”, a spus acesta.

Cei doi prieteni ai săi nu au supravieţuit. „După ce au fost scoşi, n-au mai rezistat durerii şi s-au stins”, spune el.

Tânărul susţine că mergea des în Clubul Colectiv, însă nu s-a gândit niciodată că s-ar putea produce o astfel de tragedie. Potrivit acestuia, condiţiile din club erau la fel în fiecare weekend, Colectiv fiind arhiplin, iar uşile de la intrare fiind blocate. El a venit luni la Spitatul Universitar pentru a dona sânge pentru celelalte victime ale tragediei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here