Renault va scoate modelul Duster de pe piață

Home > Renault va scoate modelul Duster de pe piață

Constructorul auto francez Renault se gândeşte deja la un înlocuitor pentru modelul Duster şi, per total, la o gamă complet nouă marca Dacia, potrivit oficialilor companiei.

‘În 2013, la finele anului, am încheiat reînnoirea întregii game Logan cu ultimul Duster, care a fost lansat în septembrie-octombrie 2013. Astăzi, avem o gamă complet nouă şi lucrăm la gama viitoare pentru Sandero. De asemenea, căutăm înlocuitor inclusiv pentru Duster’, a spus a declarat, miercuri, directorul de achiziţii al Renault Group România RGR, Antoine Aoun, care a reiterat interesul companiei franceze pentru România.

‘Exportăm în România, în India sau Brazilia. Avem o direcţie de achiziţii cu o masă totală de două miliarde de euro anual, cu foarte multă transparenţă. Reţeaua de furnizori angajează 130.000 – 150.000 de persoane care lucrează direct sau indirect pentru Dacia. Cifra de afaceri în 2012 a fost de 4 miliarde de euro, echivalentul Renault-Dacia de 3% din PIB. Renault crede în această ţară, în continuare, deoarece, de la achiziţia Dacia, avem investiţii în valoare de un miliard de euro şi nu am terminat. Vom continua cu putere, în forţă, şi este un mesaj important la adresa furnizorilor. Îi invităm să vină în România pentru că se pot face afaceri aici. Suntem optimişti pentru 2014 şi pentru anii următori. România este o ţară cu oameni pricepuţi, cu iniţiative din partea statului’, a dat asigurări oficialul Grupului Renault, în cadrul unui atelier de specialitate organizat la Forumul de afaceri ‘Franţa – Europa de Sud-Est’.

Sursa

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here