Cele mai citite articole de pe Onlinereport.ro în anul 2014 au fost:

1. Ce se întâmplă dacă aplici usturoi tocat pe tălpi

Peste 133.000 de internauţi au fost curioşi să vadă cum se pot trata cu usturoi şi ce alte benefiicii ascunse are această legumă banală.

2. DIN RELATARILE UNUI ROMAN STABILIT IN AMERICA – DESPRE PORC

În perioada Sărbătorilor, românii nostalgici din diaspora au citit cu nesaţ relatarea dureros de autentică a unui român plecat în America. Articolul a fost accesat de mai mult de 61.300 de persoane.

3.A fost aleasă Miss Bunicuța în Brazilia. Cum arată bunicuțele la ei

Ne lăudăm noi că româncele sunt frumoase, dar nici bunicuţele din Brazilia nu-s de lepădat. 46.270 de curioşi şi-au răsfăţat privirile cu imaginile din articol.

4.Planta românească UNICĂ în LUME care protejează vederea și ține cancerul la distanţă

Oamenii apelează mai uşor la remediile naturiste, decât la medicamente. Cătina face cu adevărat minuni şi are o mulţime de beneficii care sunt detaliate în articol.

5.Te-au prins fără bilet? Uite ce NU au voie să-ţi facă controlorii companiilor de transport public şi ce drepturi ai

Este important să ne cunoaştem drepturile în orice situaţie. Cu ajutorul articolului de mai sus 34.000 de cititori au aflat care sunt drepturile lor în mijloacele de transport în comun, în cazul în care sunt prinşi fără bilet.

6. Pământul, în beznă totală 6 zile în luna decembrie? ŞI Farsă mondială: ”Carne de OM, descoperită în restaurante McDonald’s”

Zvonul circulă repede în online, iar câteva ştiri false au împânzit publicaţiile din toate lumea, inclusiv din România. Cititorii Onlinereport.ro au putut afla care este adevărul şi nu s-au îngrijorat de carnea de om din McChicken sau că vor sta pe beznă de Crăciun. Cele două articole au avut împreună peste 50.000 de cititori unici.

7. Călătorii din Cluj care citesc în autobuz nu vor mai plăti bilet

Deşi face referire la un singur oraş, ideea a prins excelent. Cu siguranţă am fi văzut mult mai mulţi oameni cu cărţile în mână, în mijloacele de transport!

8. 17 mistere despre vaginul tău: gustul diferă în funcție de ce mănânci, iar punctul A e la fel de important ca punctul G

Atât reprezentantele sexului frumos cât mai ales reprezentanţii sexului tare au citit acest articol (mai bine de 25.000). Tu ştiai că alimentele pe care le consumi îţi influenţează în aşa fel viaţa sexuală? În articol mai sunt alte 16 curiozităţi interesante.

9. Românii din diaspora, nou mesaj către Klaus Iohannis. “Suntem nespus de dezamăgiţi”

Actualul preşedinte al României a obţinut un număr impresionat de voturi în diaspora, dar cât de mulţumiţii sunt acum alegătorii lui din străinătate?

10. Veste bună pentru fanii fotbalului! Încă o companie de cablu va transmite meciurile din Liga 1!

Avem mulţi microbişti printre noi. În următorii cinci ani, aflaţi de aici că Liga 1 și Cupa Ligii vor fi transmise de cele două canale Look TV şi Look Plus.

Onlinereport.ro. este citit cu rigurozitate şi de românii din Marea Britanie sau Italia, diaspora ocupând 25% din publicul nostru.

În numai un an Onlinereport.ro a înregistrat o creştere continuă şi ne-am putut lăuda cu o medie de 15.000 -20.000 de unici pe zi, în ultima perioadă. Vă mulţumim că ne susţineţi să că ne citiţi cu drag ştirile.

Ce a însemnat pentru noi 2014? Multă muncă şi persevenţă. Redacţia Onlinereport.ro vă doreşte un 2015 plin de succes şi bucurii! LA MULŢI ANI!

 

 

Abonare
Distribuie:0000

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here