Tulburarile autoimune sunt definite ca si conditii in care sistemul imunitar ataca eronat tesutul sanatos. Exista mai mult de 80 de tipuri de tulburari auto-imune, inclusiv scleroza multipla, artrita reumatoida, diabetul zaharat tip I, lupus si boli inflamatorii intestinale.

In tarile in care exista o alimentatie asa zis moderna, mai mult de 10% din oameni sufera de o astfel de boala. In America de exemplu peste 50 de  milioane de americani sufera de o boala autoimuna si numarul este in crestere. Doctorii alopati considera aceste tulburari ca fiind nevindecabile, scopul tratamentului fiind de a suprima simptomele bolii, deoarece cauzele care stau la baza sunt considerate a fi necunoscute. Acest lucru se face de obicei prin suprimarea sistemului imunitar, lasand practic corpul lipsit de aparare, scrie viataverdeviu.ro.

In schimb, practicienii naturisti sustin ca bolile autoimune sunt tratabile. Ei folosesc abordari care imbunatatesc sistemul imunitar. Tratamentele includ utilizarea de doze mici de naltrexone (LDN), reducerea metalelor toxice din organism, corectarea deficientelor nutritionale si tratarea infectiilor. Infectiile pot include paraziti, bacterii si virusuri. Aceste abordari de baza sustin premisa ca sistemul imunitar a fost supraincarcat cu toxine si deficiente nutritionale, determinand un sistem imunitar coplesit.

Naltrexona in doze mici este eficace in tratarea tulburarilor autoimune

In 1985, Dr. Bernard Bihardi a inceput tratarea pacientilor care aveau HIV, cancer si  tulburari autoimune cu Naltrexona in doza scazuta (LDN), care este un medicament ieftin si care a fost deja aprobat pentru utilizarea in doze mai mari pentru a trata dependenta de droguri. Bihardi a raportat un succes enorm pe sute de pacienti.

LDN vindeca tulburarile autoimune si alte boli prin cresterea nivelului de endorfina produs pe timp de noapte. Endorfina stimuleaza si imbunatateste sistemul imunitar. In Romania acest medicament se gaseste sub numele de Ravia la 50 mg. Atentie trebuie luat in cantitati mult mai mici de 4.5 mg inainte de culcare. Este posibil sa aiba efecte adverse legate de odihna.

Tratarea sclerozei multiple cu dieta si detoxifiere

Scleroza este o boala autoimuna grava, care este adesea progresiva. Ann Boroch, in „Vindecarea sclerozei”, discuta despre un tratament aplicat cu succes pe sute de pacienti, acesta concentrandu-se pe modificari dietetice si tratarea cauzei infectioase ascunse ale bolii – suprainfectia cu Candida albicans. Ea raporteaza ca prin programul pentru eliminarea ciupercii Candida se distrug si alti paraziti, virusi si bacterii care pot provoca boli. Eliminarea metalelor grele si reducerea stresului sunt alte componente esentiale in programul de recuperare.

Dieta specifica cu carbohidrati pentru boli inflamatorii intestinale

Elaine Gottschall in cartea sa „Rupe cercul vicios”, da detalii despre un program alimentar in care elimina cerealele si anumite produse lactate in efortul de a inversa boli inflamatorii intestinale. Acest protocol a fost eficace pe mii de persoane. Dr. Natasha Campbell-McBride, autor al „Intestinul si sindromul psihologic”, prezinta un program alimentar bogat in nutrienti bazat pe carbohidrati si include dezintoxicarea de metale grele folosind alimentrea cu sucuri. Mai multe detalii AICI.

loading…

Abonare
Distribuie:99000

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here