Un român in vârsta de 38 de ani a fost ucis cu brutalitate în Italia, după ce a încercat sa-si apere soția de un grup de violatori.

Romanul, care încerca sa isi protejeze sotia, a fost atacat in Sicilia de un grup de patru tineri tunisieni (foto), scrie Il Messaggero.  Atacatorii l-au lovit cu o ranga in cap, iar bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Sotia sa a povestit anchetatorilor italieni ca iesisera din discotea „Playa del Sol”, dintr-un mic orasel de langa Sicilia. Cei patru i-au atacat din spate. Unul dintre atacatori i-a pus mana la gură femeii, in timp ce ceilalti trei au incercat sa o violeze. Pentru ca soţul său a incercat sa o apere, a fost lovit cu o ranga in cap. Femeia nu a scapat de violatori.

 Soţul încă mai respira asa ca, după ce au violat-o pe românca, tunisienii l-au lovit din nou pe sotul acesteia cu ranga.
Cei patru tunisieni au fost reţinuţi pentru crimă, scrie ziare.com.  Au spus carabinierilor că era băuţi şi vroiau să se distreze. Toţi au vârste cuprinse între 23 şi 27 de ani şi sunt muncitori agricoli cu acte în regulă în Italia. Românul ucis este din Slatina şi familia lui vrea să-l aducă în România pentru a-l putea înmormânta, însă nu au toţi bani necesari repatrieri.

Articol redactat de Mădălina Mihăilescu

Intra in discutie

comentarii

loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here