S-a lansat cea mai tare bere din lume

Acum citesti:

Home > S-a lansat cea mai tare bere din lume

Trei scoţieni care au învăţat să facă bere încă din adolescenţă au lansat pe 1 noiembrie berea cu cea mai mare concentraţie de alcool din lume. Are o concentraţie de alcool mai mare decât Whisky-ul.

Trei tineri antreprenori din Scoţia, proprietari ai unei mici berării în zona munţilor Grampian (Marea Britanie), Brewmeister Brewery, au lansat pe 1 noiembrie berea cu cea mai mare concentraţie de alcool din lume. Se numeşte Snake Venom şi are 67,5% alcool. “Berea conţine ingrediente speciale printre care malţ afumat cu cărbune şi două tipuri de drojdie- de bere şi de şampanie”, informează compania. Producătorul susţine că noul sortiment de bere a fost creat astfel încât consumatorul să simtă gustul alcoolului. “Alcoolul este foarte puternic, dar Snake Venon are gust de bere şi nu de băutură spirtoasă”,au mai declarat producătorii care au lipit de gâtul sticlei de bere şi un avertisment.

În momentul de faţă, berea se vinde online, prin intermediul unor distribuitori, la preţul de 50 de lire sterline sticla de 275 de ml.

Sursa: economica.net

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here