Scandal sexual în cel mai vechi târg de vară din România. Patru tinere acuză un consilier local din Buzău de hărţuire sexuală şi lovire.

La 29 de ani, consilierul local Florin Toader are câteva afaceri înfloritoare în judeţul Buzău: este patronul unui club de noapte din comuna Costeşti, deţine o casă de amanet, mai multe exchange-uri, dar şi o agenţie de turism, toate în Buzău. În plus, la târgul de vară Drăgaica, cel mai vechi bâlci de sezon din România, a avut închiriate patru locuri pentru terase cu mici şi bere, de la Primăria Municipiului Buzău, unde, începând de anul trecut, este consilier. Pentru că a avut nevoie de forţă de muncă pe perioada evenimentului, politicianul a angajat câteva ospătăriţe, care acum îl acuză pe patronul lor că şi-ar fi pierdut minţile şi că le-ar fi făcut avansuri.

Una dintre fete, A.C., de 17 ani, susţine că ar fi refuzat să-i facă jocul, motiv pentru care bărbatul ar fi bătut-o. “Într-o zi mi-a propus să mă ducă acasă, dar eu n-am vrut şi i-am spus că mă duce tatăl meu. Apoi a venit şi mi-a cerut să merg în spate cu el ca să-mi spună un secret. Acolo m-a pipăit şi mi-a zis că dacă vreau să reuşesc în viaţă trebuie să fiu iubita lui. Pentru că l-am refuzat şi i-am spus că vreau să-mi dau demisia, m-a luat la bătaie”, îşi aminteşte adolescenta. De acelaşi tratament se plânge că ar fi avut parte şi A.D., de doar 15 ani. “De când m-am angajat, a început să-mi facă avansuri, mângâieri şi alte gesturi total nepotrivite. Când i-am spus că nu mai vreau să continui aşa şi că intenţionez să-mi dau demisia, a vrut să mă lovească şi mi-a vorbit foarte urât”, mărturiseşte minora.

Minorele au depus plângere la poliţie

Tatăl unei alte fete susţine că Toader le brusca pe angajate şi le dădea să mănânce mâncare stricată. “A fost bruscată, ţinută 18 ore n Patru angajate îl acuză pe consilierul local Florin Toader că le-a bătut şi le-a agresat sexual Scandal sexual în cel mai vechi târg de vară din România. Patru tinere acuză un consilier local din Buzău de hărţuire sexuală şi lovire. în soare şi obligată să mănânce mâncare stricată. S-a purtat cu ele ca şi cu nişte animale, iar acum nu mai vrea să le dea nici salariul”, ne-a spus indignat Burleanu Viorel, tatăl unei alte fete.

La rândul lui, bărbatul se apără şi spune că toate acuzaţiile sunt făcute din răzbunare. “Sunt simple invenţii făcute de nişte fete fără discernământ şi-atât. Am tot felul de duşmani răutăcioşi care vor să-mi distrugă afacerea. Aceşti oameni le-au montat pe aceste fete să-mi aducă astfel de acuzaţii, dar eu sunt nevinovat”, ne-a declarat Florin Toader.

Pe numele consilierului, poliţiştii au deschis un dosar penal, iar părinţii fetelor au făcut plângere la poliţie şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

 

loading…

Abonare
Distribuie:0000

2 COMMENTS

  1. Ce meriti sa ti se sparga rozeta la puscarie , futu-ti mortii matii de zdreanta ! Politicianul pulii la 29 ani ! Ce politica stii tu sa faci ma zdreanta , luati-as familia in pula ! Voteaza acest comentariu: 2  1

  2. MOLDOVENII-S fruncea si la violuri si la crime si la minciuni si la distrus tara si cei mai multi refugiati economic care si-au abandonat familiile si copii. Voteaza acest comentariu: 1  0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here