Scapă de riduri rapid cu uleiuri esențiale! Au efecte miraculoase!

Home > Scapă de riduri rapid cu uleiuri esențiale! Au efecte miraculoase!

Ridurile fac parte din viața noastră, ele nu vor ocoli pe nimeni, fie că sunt de expresie, fine, de suprafață sau mult mai adânci. Aceste amprente lăsate de timp pot fi totuși estompate sau diminuate, dacă îți vei îngriji tenul ca la carte. Uleiurile esențiale naturale au rol versatil și pe lângă hidratare pot reduce fără niciun risc apariția ridurilor.

Uleiul de migdale dulci este utilizat în ritualuri de înfrumusețare încă din cele mai vechi timpuri. Hidratează tenul și în același timp previne apariția ridurilor de expresie. Este idicat de cosmeticienii naturiști mai ales pentru tenul sensibil, predispus la îmbătrânire și nu în ultimul rând  pentru tenul foarte uscat.
Poate înlocui cu succes demachiantul sau crema de noapte, iar pentru un masaj facial uleiul de migdale dulci este un ingredient-minune, utilizat des în cosmetică.

Măștile cu smântână sau iaurt pentru tenul foarte uscat vor fi mult mai eficiente dacă în compoziție vei adăuga și ulei de migdale dulci. Îl poți găsi în orice magazin cu produse naturiste.

Uleiul din semințe de struguriconține antioxidanți de top, iar tenul care primește răsfățul cu un produs ca acesta va străluci! Conține tanine, antocianine, flavonoizi și polifenoli, substanțe ce pot face minuni în tratarea unui ten predispus la îmbătrânire.  Uleiul din semințe de struguri conține vitaminle C și E, precum și acizi linoleici, ce luptă eficient împotriva radicalilor liberi.

Este ideal să îl folosești în locul cremei de noapte pentru a stimula sinteza colagenului și pentru a oferi unui ten matur protecția de care acesta are nevoie. Adaugă uleiul din sâmburi de struguri  și în măștile de înfrumusețare cu argilă, pentru a aduce un aport bogat de vitamine unui astfel de tratament facial, pe care ar trebui să îl faci o data pe săptămână.

Uleiul de monoi tahitian vine în ajutorul doamnelor care se confruntă cu riduri fine, de expresie, dar și a celor cu un ten matur. Va da rezultate după prima aplicare, iar ingredientul principal ce compune acest ulei este floarea Tiare, specifică insulelor polineziene. Prin macerarea ei, la care se adaugă și uleiul natural de cocos rezultă monoiul tahitian cu numeroase proprietăți de hidratare și estompare a liniilor fine ce brăzdează tenul. Conține acid lauric, excelent în tratarea anumitor afecțiuni ale pielii, ca eritemul sau descuamarea. Dacă vei folosi o mască pe bază de citrice, adaugă în ea și uleiul de monoi tahitian. Tenul va fi mult mai neted și hidratat la cote maxime.

Distribuie:

Like this:

Like Loading…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here