Catastrofa incredibilă din această noapte, din Clubul Colectiv în care probabil bilanțul morților va fi de peste sute de morți (multe dintre persoanele aflate în acest moment la spital cu arsuri grave nu au șanse de supraviețuire) ridică o mare problemă: în ce cluburi mai suntem în siguranță? Unde putem merge, unde pot merge prietenii noștri, fără să-și piardă viața, fără să agonizeze în durerile groaznice provocate de arsurile grave pe tot corpul? Domule Raed Arafat, vă cerem pe această cale să faceți publică lista cluburilor care sunt autorizate PSI.

Care sunt cluburile autorizate PSI, domnule Arafat?

Club Control?

Club A?

Fire Club?

Revenge?

Goblin?

Expirat?

B 52?

Fabrica?

Player?

Beraria H?

…lista rămâne deschisă

Toate aceste cluburi și altele în care am mers până acum și ne-am distrat fără griji, se pot transforma în capcane ale morții? Care este lista cluburilor autorizate PSI?

Și le cerem tuturor care se uită acum la momentele atroce, să păstreze un moment de reculegere la toate petrecerile de Halloween din zilele următoare. Este un Halloween “negru”. În DOLIU.

Este cea mai mare catastrofă înregistrată în România după Revoluție.

loading…

1 COMMENT

  1. Se numeste inconstienta Sa nu ti pase de vietile unor tineri care vin pentru muzica rock sau altele Apoi sa intre cat mai multi castigul sa fie m a r e! Asta da,conteaza mult ptr ei! Imi aduc aminte de concertul lui Robbie Williams nu cred ça are el vreo vina dar dupa concertul din Bucuresti ça intr un desert fara apa cu oameni din ce in ce mai multi si mai nervos. ..Eu nu l mai ascult pe acest cantaret. N a murit nimeni si nu s à luat nici o masura dar à fost un moment penibil Azi sa ne gandim la tineri care au pierit si cei care sufera prin spitale si familii le indurerate

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here